Ziek van Jou. van Julienne Brouwers

Ben je geïnteresseerd in boeken van Julienne Brouwers in de categorie Gezondheid & Lichaam Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Gezin & Relaties Gezondheidsproblemen Familieromans Klassiekers Literaire romans Romance Detectives Klassieke misdaadromans Psychologische thrillers Vrouwelijke detectives Literaire thrillers Vrouwenthrillers Boeken en in de Nederlands taal? Dan is Ziek van Jou. van Julienne Brouwers misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Faye is geschokt en geconfronteerd met een situatie die haar veel meer aangaat dan haar werk als onderzoeker. Ze begint op zoek te gaan naar de waarheid achter de dood van haar patiënt. Tijdens haar zoektocht stuit ze op allerlei vreemde gebeurtenissen. Ze komt erachter dat er een kwaadaardig plan wordt gesmeed dat meer mensen het leven zal kosten. Ziek van Jou is een spannend verhaal over Fayes strijd om de waarheid boven tafel te krijgen. Zoek mee met haar naar de waarheid en ontdek de geheimen die ze tegenkomt. Gebukt onder de druk van de situatie en haar verantwoordelijkheid om mensenlevens te redden, onderneemt Faye een gevaarlijke reis vol verrassingen. Met haar verstand, moed en doorzettingsvermogen gaat ze de strijd aan. Kom erachter of Faye het op tijd kan redden.

Lees snel verder om meer te weten te komen over Ziek van Jou.

4.5/5

Specificaties van het boek Ziek van Jou.

HoofdauteurJulienne Brouwers
BindwijzeE-book
TaalNederlands
  1. Ziek van Jou.
Oorspronkelijke releasedatum14 april 2022
Aantal pagina’s250 pagina’s
CategorieGezondheid & Lichaam Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Gezin & Relaties Gezondheidsproblemen Familieromans Klassiekers Literaire romans Romance Detectives Klassieke misdaadromans Psychologische thrillers Vrouwelijke detectives Literaire thrillers Vrouwenthrillers Boeken

Veelgestelde vragen over Ziek van Jou. van Julienne Brouwers

In welke taal is het boek Ziek van Jou. geschreven?

Het boek Ziek van Jou. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek Ziek van Jou. te koop?

Het boek Ziek van Jou. is verkrijgbaar als E-book.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Ziek van Jou. van Julienne Brouwers?

De oorspronkelijke releasedatum van Ziek van Jou. was 14 april 2022.

Hoeveel pagina’s telt het boek Ziek van Jou. van Julienne Brouwers?

Ziek van Jou. telt 250 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Ziek van Jou.?

Julienne Brouwers is de hoofdauteur van het boek Ziek van Jou.

In welke categorie valt het boek Ziek van Jou. van Julienne Brouwers?

Ziek van Jou. is ingedeeld in de categorie Gezondheid & Lichaam Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Gezin & Relaties Gezondheidsproblemen Familieromans Klassiekers Literaire romans Romance Detectives Klassieke misdaadromans Psychologische thrillers Vrouwelijke detectives Literaire thrillers Vrouwenthrillers Boeken.