D.I. Callanach 1 Perfecte resten. van Helen Fields

Ben je geïnteresseerd in boeken van Helen Fields in de categorie Mens & Maatschappij Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Feelgoodromans Misdaad & Criminaliteit Detectives Politiethrillers Psychologische thrillers Hard-boiled & Noir Vrouwelijke detectives Literaire thrillers Vrouwenthrillers Boeken en in de Nederlands taal? Dan is D.I. Callanach 1 Perfecte resten. van Helen Fields misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

De schrijfster Helen Fields heeft met D.I. Callanach 1 Perfecte resten een adembenemend kat-en-muisspel gecreëerd tussen een gruwelijke seriemoordenaar en Detective Inspector Luc Callanach. In een stad die geschokt is door de afgrijselijke moorden, is het aan Callanach om de moordenaar op te sporen. De lezer wordt meegenomen in een wereld vol raadsels en geheimen die hem of haar steeds verder in de schrijnende zoektocht van Callanach voeren. De spanning stijgt als de moordenaar steeds slimmer wordt en de politie stap voor stap dichterbij komt. Als de politie uiteindelijk een aantal aanwijzingen heeft, wordt de lezer getrakteerd op een plotwending die niemand had zien aankomen. Bovendien is de serie geschikt voor fans van auteurs als M.J. Arlidge, Mo Hayder en Samuel Bjørk. Perfecte resten heeft een unieke mix van spanning, actie en psychologie waardoor het een must-have is voor thrillerliefhebbers. De intense spanning en de verrassende plotwendingen zorgen ervoor dat de lezer meegesleept wordt in een mysterieuze en angstaanjagende wereld.

Lees snel verder om meer te weten te komen over D.I. Callanach 1 Perfecte resten.

4.5/5

Specificaties van het boek D.I. Callanach 1 Perfecte resten.

HoofdauteurHelen Fields
BindwijzeE-book
TaalNederlands
  1. mens en maatschappij
  2. D.I. Callanach 1 Perfecte resten.
Oorspronkelijke releasedatum23 september 2019
Aantal pagina’s354 pagina’s
CategorieMens & Maatschappij Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Feelgoodromans Misdaad & Criminaliteit Detectives Politiethrillers Psychologische thrillers Hard-boiled & Noir Vrouwelijke detectives Literaire thrillers Vrouwenthrillers Boeken

Veelgestelde vragen over D.I. Callanach 1 Perfecte resten. van Helen Fields

In welke taal is het boek D.I. Callanach 1 Perfecte resten. geschreven?

Het boek D.I. Callanach 1 Perfecte resten. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek D.I. Callanach 1 Perfecte resten. te koop?

Het boek D.I. Callanach 1 Perfecte resten. is verkrijgbaar als E-book.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van D.I. Callanach 1 Perfecte resten. van Helen Fields?

De oorspronkelijke releasedatum van D.I. Callanach 1 Perfecte resten. was 23 september 2019.

Hoeveel pagina’s telt het boek D.I. Callanach 1 Perfecte resten. van Helen Fields?

D.I. Callanach 1 Perfecte resten. telt 354 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek D.I. Callanach 1 Perfecte resten.?

Helen Fields is de hoofdauteur van het boek D.I. Callanach 1 Perfecte resten.

In welke categorie valt het boek D.I. Callanach 1 Perfecte resten. van Helen Fields?

D.I. Callanach 1 Perfecte resten. is ingedeeld in de categorie Mens & Maatschappij Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Feelgoodromans Misdaad & Criminaliteit Detectives Politiethrillers Psychologische thrillers Hard-boiled & Noir Vrouwelijke detectives Literaire thrillers Vrouwenthrillers Boeken.