Hell Bent. van Leigh Bardugo

Ben je geïnteresseerd in boeken van Leigh Bardugo in de categorie Literatuur & Romans Fantasy & Sciencefiction Thrillers & Spanning Fantasy Horror Literaire romans Urban fantasy Boeken en in de Engels taal? Dan is Hell Bent. van Leigh Bardugo misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Hell Bent is een nieuwe spannende thriller van Alex Stern. Na de succesvolle verhalen over moord en donkere magie die zich afspelen tussen de Ivy League elite, is Alex Stern vastbesloten om Darlington uit de hel te halen - zelfs al kost het haar haar toekomst bij Lethe en Yale. Maar Alex speelt met krachten die verder gaan dan wat ze kan beheersen, en als de faculteitleden één voor één sterven, weet Alex dat dit geen toeval is. Er is iets dodelijks aan het werk in New Haven en als Alex wil overleven, zal ze het moeten opnemen tegen de monsters uit haar verleden en de duisternis van de universiteit. Alex moet haar eigen kracht en magie gebruiken om haar te helpen om te gaan met de gevaren die haar omringen, en haar eigen donkere verleden. Haar reis gaat naar de meest duistere hoeken van de universiteit, terwijl ze haar tegenstanders afweert. Als Alex deze gevaarlijke strijd wil winnen, zal ze moeten vechten met alles wat ze heeft, om Darlington uit de hel te redden en haar eigen toekomst te behouden.

Lees snel verder om meer te weten te komen over Hell Bent.

4.5/5

Specificaties van het boek Hell Bent.

HoofdauteurLeigh Bardugo
BindwijzePaperback
TaalEngels
  1. literatuur en romans
  2. Hell Bent.
Oorspronkelijke releasedatum10 januari 2023
Aantal pagina’s448 pagina’s
CategorieLiteratuur & Romans Fantasy & Sciencefiction Thrillers & Spanning Fantasy Horror Literaire romans Urban fantasy Boeken

Veelgestelde vragen over Hell Bent. van Leigh Bardugo

In welke taal is het boek Hell Bent. geschreven?

Het boek Hell Bent. is geschreven in het Engels.

In welke bindwijze is het boek Hell Bent. te koop?

Het boek Hell Bent. is verkrijgbaar als Paperback.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Hell Bent. van Leigh Bardugo?

De oorspronkelijke releasedatum van Hell Bent. was 10 januari 2023.

Hoeveel pagina’s telt het boek Hell Bent. van Leigh Bardugo?

Hell Bent. telt 448 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Hell Bent.?

Leigh Bardugo is de hoofdauteur van het boek Hell Bent.

In welke categorie valt het boek Hell Bent. van Leigh Bardugo?

Hell Bent. is ingedeeld in de categorie Literatuur & Romans Fantasy & Sciencefiction Thrillers & Spanning Fantasy Horror Literaire romans Urban fantasy Boeken.