Hunting Adeline. van H D Carlton

Ben je geïnteresseerd in boeken van H D Carlton in de categorie Literatuur & Romans Fantasy & Sciencefiction Thrillers & Spanning Fantasy Klassiekers Romance Romantic fantasy Spanning Romantische thrillers Boeken en in de Engels taal? Dan is Hunting Adeline. van H D Carlton misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Hunting Adeline is een spannend, psychologisch horroravontuur dat je meeneemt in een duistere wereld vol onheilspellende geheimen. Je speelt als Adeline, een jonge vrouw die gevangen zit in een wereld vol monsters vermomd als mensen. Met de hulp van haar gevoelens en intuïtie moet Adeline uitzoeken wat er aan de hand is en wie ze kan vertrouwen. De wereld van Hunting Adeline is een mysterieuze kracht die je doet afvragen wat er achter alle geheimen schuilgaat. Je verkent een aantal donkere locaties, zoals een verlaten oude manor, een spookachtig bos en een verlaten fabriek. Terwijl je deze wereld verkent, ontdek je mysterieuze geheimen en ontmoet je beangstigende figuren. Hunting Adeline is een unieke en intense ervaring. De intense sfeer en angstaanjagende monsters maken het een spannend avontuur. Onderweg ontmoet je verschillende personages die allemaal een eigen verhaal hebben, waardoor je meer te weten komt over Adeline en haar verleden. Je zult ook te maken krijgen met verschillende puzzels en mysteries die je moet oplossen. Aan het einde van het spel ontdek je wat er achter deze mysterieuze wereld schuilgaat en wat er met Adeline is gebeurd.

Lees snel verder om meer te weten te komen over Hunting Adeline.

4.5/5

Specificaties van het boek Hunting Adeline.

HoofdauteurH D Carlton
BindwijzePaperback
TaalEngels
  1. literatuur en romans
  2. Hunting Adeline.
Oorspronkelijke releasedatum26 januari 2022
Aantal pagina’s670 pagina’s
CategorieLiteratuur & Romans Fantasy & Sciencefiction Thrillers & Spanning Fantasy Klassiekers Romance Romantic fantasy Spanning Romantische thrillers Boeken

Veelgestelde vragen over Hunting Adeline. van H D Carlton

In welke taal is het boek Hunting Adeline. geschreven?

Het boek Hunting Adeline. is geschreven in het Engels.

In welke bindwijze is het boek Hunting Adeline. te koop?

Het boek Hunting Adeline. is verkrijgbaar als Paperback.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Hunting Adeline. van H D Carlton?

De oorspronkelijke releasedatum van Hunting Adeline. was 26 januari 2022.

Hoeveel pagina’s telt het boek Hunting Adeline. van H D Carlton?

Hunting Adeline. telt 670 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Hunting Adeline.?

H D Carlton is de hoofdauteur van het boek Hunting Adeline.

In welke categorie valt het boek Hunting Adeline. van H D Carlton?

Hunting Adeline. is ingedeeld in de categorie Literatuur & Romans Fantasy & Sciencefiction Thrillers & Spanning Fantasy Klassiekers Romance Romantic fantasy Spanning Romantische thrillers Boeken.