De verrader. van Robert Mazur

Ben je geïnteresseerd in boeken van Robert Mazur in de categorie Mens & Maatschappij Thrillers & Spanning Biografieën & Waargebeurd Geschiedenis True crime Misdaad & Criminaliteit Spionagethrillers Oorlogen Drugshandel Georganiseerde misdaad Literaire thrillers Boeken en in de Nederlands taal? Dan is De verrader. van Robert Mazur misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

De Verrader is een spannend en gruwelijk waargebeurd verhaal. Robert Mazur is een Amerikaanse regeringsdienaar die jarenlang undercover gaat om het meedogenloze Cali-drugskartel te infiltreren. Hij speelt een dappere rol in de strijd tegen deze criminele organisatie. Het verhaal is gebaseerd op een echte undercover operatie, die Mazur heeft uitgevoerd met zijn team. Hij krijgt de naam Bob Musella en gaat de gevaarlijke wereld van het drugskartel binnen. Hij leert de cultuur kennen, waardoor hij uiteindelijk een deel wordt van het kartel. Zijn missie is riskant, maar met zijn gedreven team slaagt hij erin de leidinggevenden van het kartel te bewijzen. De verrader is de perfecte film voor de liefhebbers van De kooi, Undercover en Narcos. De film is actievol, intrigerend en vol spanning. De kijker krijgt een unieke kijk op het leven van een undercover agent en de strijd die hij voert tegen de misdaad.

Lees snel verder om meer te weten te komen over De verrader.

4.5/5

Specificaties van het boek De verrader.

HoofdauteurRobert Mazur
BindwijzeE-book
TaalNederlands
  1. mens en maatschappij
  2. De verrader.
Oorspronkelijke releasedatum11 augustus 2022
Aantal pagina’s246 pagina’s
CategorieMens & Maatschappij Thrillers & Spanning Biografieën & Waargebeurd Geschiedenis True crime Misdaad & Criminaliteit Spionagethrillers Oorlogen Drugshandel Georganiseerde misdaad Literaire thrillers Boeken

Veelgestelde vragen over De verrader. van Robert Mazur

In welke taal is het boek De verrader. geschreven?

Het boek De verrader. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek De verrader. te koop?

Het boek De verrader. is verkrijgbaar als E-book.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van De verrader. van Robert Mazur?

De oorspronkelijke releasedatum van De verrader. was 11 augustus 2022.

Hoeveel pagina’s telt het boek De verrader. van Robert Mazur?

De verrader. telt 246 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek De verrader.?

Robert Mazur is de hoofdauteur van het boek De verrader.

In welke categorie valt het boek De verrader. van Robert Mazur?

De verrader. is ingedeeld in de categorie Mens & Maatschappij Thrillers & Spanning Biografieën & Waargebeurd Geschiedenis True crime Misdaad & Criminaliteit Spionagethrillers Oorlogen Drugshandel Georganiseerde misdaad Literaire thrillers Boeken.