Prisoners of Geography. van Tim Marshall

Ben je geïnteresseerd in boeken van Tim Marshall in de categorie Mens & Maatschappij Wetenschap & Natuur Thrillers & Spanning Politiek Aarde & Milieu Internationale betrekkingen Aardrijkskunde Diplomatie Geopolitiek Menselijke geografie Boeken en in de Engels taal? Dan is Prisoners of Geography. van Tim Marshall misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

"Prisoners of Geography is een INTERNATIONAAL EN SUNDAY TIMES bestseller. Alle leiders worden beperkt door hun omgeving. De keuzes die ze maken, worden beperkt door bergen, rivieren, zeeën en beton. Ja, om wereldgebeurtenissen te begrijpen, heb je mensen, ideeën en bewegingen nodig... maar als je geografie niet kent, krijg je nooit het hele plaatje. Om bijvoorbeeld de acties van Poetin te begrijpen, is het essentieel om te beseffen dat Rusland om een wereldmacht te worden een marine nodig heeft. En als de havens zes maanden per jaar bevriezen, dan moet het toegang hebben tot een warmwaterhaven – dit is waarom de annexatie van de Krim de enige optie voor Poetin was. Om het Midden-Oosten te begrijpen is het cruciaal om te weten dat de geografie de reden is waarom landen logischerwijs zo zijn gevormd zoals ze zijn – en daarom zal een kunstmatig gecreëerd land zoals Syrië, Irak of Libië niet als een natiestaat kunnen overleven. Deze internationale bestseller is verdeeld over tien hoofdstukken (over Rusland; China; de VS; Latijns-Amerika; het Midden-Oosten; Afrika; India en Pakistan; Europa; Japan en Korea; en Groenland en de Artic), met behulp van kaarten, essays en af en toe de geschiedenis. Deze boeiende en inspirerende analyse laat zien dat de geografische factoren niet alleen bepalen hoe een land geopolitiek denkt en handelt, maar ook hoe culturen en economieën worden gevormd.".

Lees snel verder om meer te weten te komen over Prisoners of Geography.

4.5/5

Specificaties van het boek Prisoners of Geography.

HoofdauteurTim Marshall
BindwijzePaperback
TaalEngels
  1. mens en maatschappij
  2. Prisoners of Geography.
Oorspronkelijke releasedatum02 juni 2016
Aantal pagina’s320 pagina’s
CategorieMens & Maatschappij Wetenschap & Natuur Thrillers & Spanning Politiek Aarde & Milieu Internationale betrekkingen Aardrijkskunde Diplomatie Geopolitiek Menselijke geografie Boeken

Veelgestelde vragen over Prisoners of Geography. van Tim Marshall

In welke taal is het boek Prisoners of Geography. geschreven?

Het boek Prisoners of Geography. is geschreven in het Engels.

In welke bindwijze is het boek Prisoners of Geography. te koop?

Het boek Prisoners of Geography. is verkrijgbaar als Paperback.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Prisoners of Geography. van Tim Marshall?

De oorspronkelijke releasedatum van Prisoners of Geography. was 02 juni 2016.

Hoeveel pagina’s telt het boek Prisoners of Geography. van Tim Marshall?

Prisoners of Geography. telt 320 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Prisoners of Geography.?

Tim Marshall is de hoofdauteur van het boek Prisoners of Geography.

In welke categorie valt het boek Prisoners of Geography. van Tim Marshall?

Prisoners of Geography. is ingedeeld in de categorie Mens & Maatschappij Wetenschap & Natuur Thrillers & Spanning Politiek Aarde & Milieu Internationale betrekkingen Aardrijkskunde Diplomatie Geopolitiek Menselijke geografie Boeken.