Niet mijn droom. van Eva Nagelkerke

Ben je geïnteresseerd in boeken van Eva Nagelkerke in de categorie Thrillers & Spanning Sport & Outdoor Watersport Psychologische thrillers Zeilen Boeken en in de Nederlands taal? Dan is Niet mijn droom. van Eva Nagelkerke misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Niet Mijn Droom is een indrukwekkend verhaal over de kracht van een gezin dat samen door moeilijke tijden gaat. Kim en Rutger gaan met hun dochter Peru een halfjaar zeilen in de Caraïben. Terwijl ze genieten van het zonlicht, de liefde en de rust, komen ze ook voor verrassingen en uitdagingen te staan. Ze kunnen niet aan elkaar ontsnappen en dit zorgt al snel voor spanningen binnen het gezin. Op een zwarte nacht op zee slaat het noodlot toe. Kim, Rutger en Peru moeten het voor elkaar opnemen om te overleven. Ze moeten hun verleden vergeten en hun toekomst aangaan. Niet Mijn Droom is een verhaal over liefde, hoop en de kracht die binnen een gezin schuilt. Het is een inspirerend verhaal dat de kracht van een gezin laat zien.

Lees snel verder om meer te weten te komen over Niet mijn droom.

4.5/5

Specificaties van het boek Niet mijn droom.

HoofdauteurEva Nagelkerke
BindwijzeE-book
TaalNederlands
  1. thrillers en spanning
  2. Niet mijn droom.
Oorspronkelijke releasedatum16 februari 2023
Aantal pagina’s pagina’s
CategorieThrillers & Spanning Sport & Outdoor Watersport Psychologische thrillers Zeilen Boeken

Veelgestelde vragen over Niet mijn droom. van Eva Nagelkerke

In welke taal is het boek Niet mijn droom. geschreven?

Het boek Niet mijn droom. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek Niet mijn droom. te koop?

Het boek Niet mijn droom. is verkrijgbaar als E-book.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Niet mijn droom. van Eva Nagelkerke?

De oorspronkelijke releasedatum van Niet mijn droom. was 16 februari 2023.

Hoeveel pagina’s telt het boek Niet mijn droom. van Eva Nagelkerke?

Niet mijn droom. telt pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Niet mijn droom.?

Eva Nagelkerke is de hoofdauteur van het boek Niet mijn droom.

In welke categorie valt het boek Niet mijn droom. van Eva Nagelkerke?

Niet mijn droom. is ingedeeld in de categorie Thrillers & Spanning Sport & Outdoor Watersport Psychologische thrillers Zeilen Boeken.