Project Hail Mary. van Andy Weir

Ben je geïnteresseerd in boeken van Andy Weir in de categorie Technologie & Bouwkunde Literatuur & Romans Fantasy & Sciencefiction Thrillers & Spanning Sciencefiction Technologie Ruimtewetenschappen Ruimtevaart Space exploration Boeken en in de Nederlands taal? Dan is Project Hail Mary. van Andy Weir misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

In Project Hail Mary wordt Ryland Grace geconfronteerd met een verraderlijke missie: het redden van de mensheid vanuit het verre universum. Zijn enige kans om te slagen is door de aanwezige geheimen en technologieën te begrijpen, maar hij heeft geen idee waar hij moet beginnen. Zijn enige overlevingskans is om een ​​team van experts te vinden om hem bij deze taak te helpen. Het verhaal speelt zich af in het diepe universum, waar Ryland Grace een gevaarlijke reis onderneemt. Hij wordt geconfronteerd met een enorme uitdaging die hij alleen moet aangaan. Project Hail Mary vertelt het verhaal van een avontuurlijke reis vol spanning, gevaren en onverwachte verrassingen. Het is een unieke combinatie van science fiction, avontuur en suspense. Deze verhalen, die meer dan twee miljard mensen wereldwijd hebben aangesproken, zijn geschreven door de internationale bestsellerauteur Andy Weir.

Lees snel verder om meer te weten te komen over Project Hail Mary.

4.5/5

Specificaties van het boek Project Hail Mary.

HoofdauteurAndy Weir
BindwijzeE-book
TaalNederlands
  1. Project Hail Mary.
Oorspronkelijke releasedatum11 mei 2021
Aantal pagina’s419 pagina’s
CategorieTechnologie & Bouwkunde Literatuur & Romans Fantasy & Sciencefiction Thrillers & Spanning Sciencefiction Technologie Ruimtewetenschappen Ruimtevaart Space exploration Boeken

Veelgestelde vragen over Project Hail Mary. van Andy Weir

In welke taal is het boek Project Hail Mary. geschreven?

Het boek Project Hail Mary. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek Project Hail Mary. te koop?

Het boek Project Hail Mary. is verkrijgbaar als E-book.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Project Hail Mary. van Andy Weir?

De oorspronkelijke releasedatum van Project Hail Mary. was 11 mei 2021.

Hoeveel pagina’s telt het boek Project Hail Mary. van Andy Weir?

Project Hail Mary. telt 419 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Project Hail Mary.?

Andy Weir is de hoofdauteur van het boek Project Hail Mary.

In welke categorie valt het boek Project Hail Mary. van Andy Weir?

Project Hail Mary. is ingedeeld in de categorie Technologie & Bouwkunde Literatuur & Romans Fantasy & Sciencefiction Thrillers & Spanning Sciencefiction Technologie Ruimtewetenschappen Ruimtevaart Space exploration Boeken.