De Schiedamse cocaïnemaffia. van Jan Meeus

Ben je geïnteresseerd in boeken van Jan Meeus in de categorie Mens & Maatschappij Thrillers & Spanning Biografieën & Waargebeurd True crime Misdaad & Criminaliteit Georganiseerde misdaad Boeken en in de Nederlands taal? Dan is De Schiedamse cocaïnemaffia. van Jan Meeus misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

De Schiedamse cocaïnemaffia is een must-have voor iedereen die geïnteresseerd is in de georganiseerde drugssmokkel in Nederland. Deze documentaire onthult de reis van drie vrienden die zich verdiepen in de wereld van de Schiedamse cocaïnemaffia. De film volgt de jongens tijdens hun onderzoek terwijl ze onthullen hoe een van de meest gevreesde Nederlandse drugscartels ooit is ontstaan. Het verhaal volgt de jongens terwijl ze een web van verraad en corruptie ontrafelen, dat loopt van Colombia tot Rotterdam. De documentaire onthult ook de achtergronden van de criminelen die de smokkel beheersen. Met interviews met overheidsfunctionarissen, getuigenissen van drugsdealers en verhalen van de veroordeelden, de documentaire verkent de gevolgen van de drugshandel op het leven van de mensen die ermee te maken hebben. De Schiedamse cocaïnemaffia is een documentaire die een onthullende blik biedt op de georganiseerde drugssmokkelwereld in Nederland. De documentaire biedt een kritische blik op de wereld van drugsmokkel en crime, met een kijk in de levens van de mensen die erbij betrokken zijn. De documentaire biedt ook kritische commentaar op de politieke situatie en de manier waarop de drugsmarkt werkt. De documentaire is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in de georganiseerde drugss.

Lees snel verder om meer te weten te komen over De Schiedamse cocaïnemaffia.

4.5/5

Specificaties van het boek De Schiedamse cocaïnemaffia.

HoofdauteurJan Meeus
BindwijzePaperback
TaalNederlands
  1. mens en maatschappij
  2. De Schiedamse cocaïnemaffia.
Oorspronkelijke releasedatum19 mei 2023
Aantal pagina’s288 pagina’s
CategorieMens & Maatschappij Thrillers & Spanning Biografieën & Waargebeurd True crime Misdaad & Criminaliteit Georganiseerde misdaad Boeken

Veelgestelde vragen over De Schiedamse cocaïnemaffia. van Jan Meeus

In welke taal is het boek De Schiedamse cocaïnemaffia. geschreven?

Het boek De Schiedamse cocaïnemaffia. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek De Schiedamse cocaïnemaffia. te koop?

Het boek De Schiedamse cocaïnemaffia. is verkrijgbaar als Paperback.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van De Schiedamse cocaïnemaffia. van Jan Meeus?

De oorspronkelijke releasedatum van De Schiedamse cocaïnemaffia. was 19 mei 2023.

Hoeveel pagina’s telt het boek De Schiedamse cocaïnemaffia. van Jan Meeus?

De Schiedamse cocaïnemaffia. telt 288 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek De Schiedamse cocaïnemaffia.?

Jan Meeus is de hoofdauteur van het boek De Schiedamse cocaïnemaffia.

In welke categorie valt het boek De Schiedamse cocaïnemaffia. van Jan Meeus?

De Schiedamse cocaïnemaffia. is ingedeeld in de categorie Mens & Maatschappij Thrillers & Spanning Biografieën & Waargebeurd True crime Misdaad & Criminaliteit Georganiseerde misdaad Boeken.