Echo. van Thomas Olde Heuvelt

Ben je geïnteresseerd in boeken van Thomas Olde Heuvelt in de categorie Literatuur & Romans Fantasy & Sciencefiction Thrillers & Spanning Fantasy Horror Contemporary fantasy Hedendaagse horror Boeken en in de Nederlands taal? Dan is Echo. van Thomas Olde Heuvelt misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Nick en Augustin zijn op zoek naar een avontuur, en de Maudit biedt precies wat ze zoeken. Ze krijgen de kans om de berg te bedwingen, en ondanks de onheilspellende omgeving zijn ze vastbesloten om hun doel te bereiken. Terwijl ze de berg beklimmen, voelen ze zich één met de natuur. De rust en stilte die ze ervaren, versterkt hun besluit om hun klimavontuur te voltooien. Wanneer ze eindelijk hun bestemming bereiken, worden ze verrast door het uitzicht: de Echo. De Echo is een majestueuze waterval die zich in de diepte van de Maudit bevindt. Het licht dat op de waterval schijnt, creëert een betoverend schouwspel waarvan Nick en Augustin niet kunnen wenden. Ze zijn diep onder de indruk van de schoonheid die de Echo in deze afgelegen berg verborgen houdt. Nick en Augustin besluiten de Echo te eren door een foto te maken en deze te delen met de wereld. De foto van de Echo wordt een symbool van hun avontuur, en wordt gebruikt als een manier om hun ervaring met de berg te herinneren.

Lees snel verder om meer te weten te komen over Echo.

4.5/5

Specificaties van het boek Echo.

HoofdauteurThomas Olde Heuvelt
BindwijzePaperback
TaalNederlands
  1. literatuur en romans
  2. Echo.
Oorspronkelijke releasedatum02 juni 2020
Aantal pagina’s512 pagina’s
CategorieLiteratuur & Romans Fantasy & Sciencefiction Thrillers & Spanning Fantasy Horror Contemporary fantasy Hedendaagse horror Boeken

Veelgestelde vragen over Echo. van Thomas Olde Heuvelt

In welke taal is het boek Echo. geschreven?

Het boek Echo. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek Echo. te koop?

Het boek Echo. is verkrijgbaar als Paperback.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Echo. van Thomas Olde Heuvelt?

De oorspronkelijke releasedatum van Echo. was 02 juni 2020.

Hoeveel pagina’s telt het boek Echo. van Thomas Olde Heuvelt?

Echo. telt 512 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Echo.?

Thomas Olde Heuvelt is de hoofdauteur van het boek Echo.

In welke categorie valt het boek Echo. van Thomas Olde Heuvelt?

Echo. is ingedeeld in de categorie Literatuur & Romans Fantasy & Sciencefiction Thrillers & Spanning Fantasy Horror Contemporary fantasy Hedendaagse horror Boeken.