De Kooi. van Marcel van de Ven

Ben je geïnteresseerd in boeken van Marcel van de Ven in de categorie Mens & Maatschappij Thrillers & Spanning Biografieën & Waargebeurd Psychologie True crime Misdaad & Criminaliteit Sociale & Ethische kwesties Misdaadpsychologie Georganiseerde misdaad Misdaadonderzoek Boeken en in de Nederlands taal? Dan is De Kooi. van Marcel van de Ven misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

De Kooi is een boek dat de lezer meeneemt in de wereld van undercoveragent Marcel van de Ven. De lezer krijgt een bijzondere kijk op het leven in de onderwereld, waar Marcel een cruciale rol heeft gespeeld. Het verhaal is gebaseerd op het ware leven van Marcel van de Ven, dat hij heeft meegemaakt tijdens zijn jaren als undercoveragent. In het boek neemt hij de lezer mee langs alle geheimen en gevaarlijke situaties die hij tijdens zijn carrière heeft meegemaakt. De Kooi is een thriller waar de lezer ondergedompeld wordt in een gevaarlijke wereld vol spanning en avontuur. Marcel van de Ven neemt de lezer mee langs gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld in de onderwereld. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van de undercoveragent, waardoor de lezer het gevoel krijgt dat hij er zelf bij betrokken is. De Kooi is een boek dat de lezer meeneemt in een wereld vol spanning en avontuur.

Lees snel verder om meer te weten te komen over De Kooi.

4.5/5

Specificaties van het boek De Kooi.

HoofdauteurMarcel van de Ven
BindwijzePaperback
TaalNederlands
  1. mens en maatschappij
  2. De Kooi.
Oorspronkelijke releasedatum05 juli 2021
Aantal pagina’s256 pagina’s
CategorieMens & Maatschappij Thrillers & Spanning Biografieën & Waargebeurd Psychologie True crime Misdaad & Criminaliteit Sociale & Ethische kwesties Misdaadpsychologie Georganiseerde misdaad Misdaadonderzoek Boeken

Veelgestelde vragen over De Kooi. van Marcel van de Ven

In welke taal is het boek De Kooi. geschreven?

Het boek De Kooi. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek De Kooi. te koop?

Het boek De Kooi. is verkrijgbaar als Paperback.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van De Kooi. van Marcel van de Ven?

De oorspronkelijke releasedatum van De Kooi. was 05 juli 2021.

Hoeveel pagina’s telt het boek De Kooi. van Marcel van de Ven?

De Kooi. telt 256 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek De Kooi.?

Marcel van de Ven is de hoofdauteur van het boek De Kooi.

In welke categorie valt het boek De Kooi. van Marcel van de Ven?

De Kooi. is ingedeeld in de categorie Mens & Maatschappij Thrillers & Spanning Biografieën & Waargebeurd Psychologie True crime Misdaad & Criminaliteit Sociale & Ethische kwesties Misdaadpsychologie Georganiseerde misdaad Misdaadonderzoek Boeken.