D.I. Callanach 3 Perfecte dood. van Helen Fields

Ben je geïnteresseerd in boeken van Helen Fields in de categorie Mens & Maatschappij Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Feelgoodromans Misdaad & Criminaliteit Detectives Politiethrillers Psychologische thrillers Hard-boiled & Noir Vrouwelijke detectives Literaire thrillers Vrouwenthrillers Boeken en in de Nederlands taal? Dan is D.I. Callanach 3 Perfecte dood. van Helen Fields misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Het verhaal van Perfecte dood begint in Edinburgh, waar een seriemoordenaar op zoek is naar zijn volgende slachtoffer. Hij vergiftigt zijn prooi langzaam, zonder dat ze het weten. D.I. Luc Callanach en zijn team van het Edinburgh City Police worden aangesteld om de moordenaar te stoppen. Als Luc zijn onderzoek begint, stuit hij op een mysterieuze verband tussen de slachtoffers en de verdachten. Hij komt er al snel achter dat de moordenaar een bizar plan heeft om de dood in te luiden. Terwijl het team dichterbij komt bij het oplossen van de moorden, worden de vluchtroutes van de moordenaar steeds korter. In Perfecte dood van Helen Fields is spanning, actie en mysterie gecombineerd tot een boeiend verhaal. Het is het derde deel van de D.I. Callanach-serie en is geschreven vanuit de perspectieven van de politie en de moordenaar. Met een gevoelige aandacht voor details, is Perfecte dood de perfecte misdaadroman voor fans van M.J. Arlidge en Mo Hayder.

Lees snel verder om meer te weten te komen over D.I. Callanach 3 Perfecte dood.

4.5/5

Specificaties van het boek D.I. Callanach 3 Perfecte dood.

HoofdauteurHelen Fields
BindwijzeE-book
TaalNederlands
  1. mens en maatschappij
  2. D.I. Callanach 3 Perfecte dood.
Oorspronkelijke releasedatum25 mei 2021
Aantal pagina’s398 pagina’s
CategorieMens & Maatschappij Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Feelgoodromans Misdaad & Criminaliteit Detectives Politiethrillers Psychologische thrillers Hard-boiled & Noir Vrouwelijke detectives Literaire thrillers Vrouwenthrillers Boeken

Veelgestelde vragen over D.I. Callanach 3 Perfecte dood. van Helen Fields

In welke taal is het boek D.I. Callanach 3 Perfecte dood. geschreven?

Het boek D.I. Callanach 3 Perfecte dood. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek D.I. Callanach 3 Perfecte dood. te koop?

Het boek D.I. Callanach 3 Perfecte dood. is verkrijgbaar als E-book.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van D.I. Callanach 3 Perfecte dood. van Helen Fields?

De oorspronkelijke releasedatum van D.I. Callanach 3 Perfecte dood. was 25 mei 2021.

Hoeveel pagina’s telt het boek D.I. Callanach 3 Perfecte dood. van Helen Fields?

D.I. Callanach 3 Perfecte dood. telt 398 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek D.I. Callanach 3 Perfecte dood.?

Helen Fields is de hoofdauteur van het boek D.I. Callanach 3 Perfecte dood.

In welke categorie valt het boek D.I. Callanach 3 Perfecte dood. van Helen Fields?

D.I. Callanach 3 Perfecte dood. is ingedeeld in de categorie Mens & Maatschappij Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Feelgoodromans Misdaad & Criminaliteit Detectives Politiethrillers Psychologische thrillers Hard-boiled & Noir Vrouwelijke detectives Literaire thrillers Vrouwenthrillers Boeken.