Later. van Stephen King

Ben je geïnteresseerd in boeken van Stephen King in de categorie Literatuur & Romans Fantasy & Sciencefiction Thrillers & Spanning Fantasy Horror Contemporary fantasy Hedendaagse horror Boeken en in de Nederlands taal? Dan is Later. van Stephen King misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Later is een product dat mensen de kans geeft om met hun dierbaren te blijven communiceren. Het biedt een unieke ervaring waarmee je met je dierbaren kunt praten, ook nadat ze gestorven zijn. Deze ervaring is mogelijk gemaakt door de nieuwste technologie die geluids- en beeldopnames kan maken die door een AI-algoritme worden verwerkt. Later geeft je de mogelijkheid om deze opnames te bekijken en te luisteren en de stem van de dierbaren te horen. Je kunt ook foto's en video's delen met Later, waardoor je een meer complete ervaring krijgt. Ook kun je deze opnames opslaan en later bekijken, zodat je herinneringen aan je dierbaren voor altijd kunt bewaren. Later biedt een unieke manier om met je dierbaren te blijven communiceren, zelfs nadat ze gestorven zijn. Het geeft je de kans om herinneringen te bewaren en momenten met je dierbaren te delen, waardoor je een meer persoonlijke en intieme ervaring krijgt. Met Later kun je de band met je dierbaren voor altijd voortzetten.

Lees snel verder om meer te weten te komen over Later.

4.5/5

Specificaties van het boek Later.

HoofdauteurStephen King
BindwijzePaperback
TaalNederlands
  1. literatuur en romans
  2. Later.
Oorspronkelijke releasedatum21 juli 2022
Aantal pagina’s272 pagina’s
CategorieLiteratuur & Romans Fantasy & Sciencefiction Thrillers & Spanning Fantasy Horror Contemporary fantasy Hedendaagse horror Boeken

Veelgestelde vragen over Later. van Stephen King

In welke taal is het boek Later. geschreven?

Het boek Later. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek Later. te koop?

Het boek Later. is verkrijgbaar als Paperback.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Later. van Stephen King?

De oorspronkelijke releasedatum van Later. was 21 juli 2022.

Hoeveel pagina’s telt het boek Later. van Stephen King?

Later. telt 272 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Later.?

Stephen King is de hoofdauteur van het boek Later.

In welke categorie valt het boek Later. van Stephen King?

Later. is ingedeeld in de categorie Literatuur & Romans Fantasy & Sciencefiction Thrillers & Spanning Fantasy Horror Contemporary fantasy Hedendaagse horror Boeken.