Weerloos. van Alice Turner

Ben je geïnteresseerd in boeken van Alice Turner in de categorie Thrillers & Spanning Detectives Politiethrillers Psychologische thrillers Vrouwelijke detectives Vrouwenthrillers Boeken en in de Nederlands taal? Dan is Weerloos. van Alice Turner misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Weerloos is een spannend en boeiend verhaal over vier rechercheurs die op zoek zijn naar de moordenaar van een zwerver. Het verhaal volgt hoofdzakelijk het perspectief van Reynou, een van de rechercheurs. Het team moet de moord op de zwerver oplossen en moet ook op zoek naar de vermissing van een aantal meisjes die jaren geleden zijn verdwenen. In het boek komen ook de emotionele verhalen van Reynou en de andere rechercheurs aan bod. Ook de relatie tussen Reynou en Atticus speelt een grote rol. Weerloos geeft een echt gevoel van spanning en mysterie. Er zit veel gevoel in het verhaal, wat het boek zo leuk maakt om te lezen. De schrijfstijl is vlot en het verhaal is goed opgebouwd. Je wordt meegenomen in de zoektocht van het team, waardoor je geboeid blijft tot het einde. Of je nu op zoek bent naar spanning of naar een boeiende detective, Weerloos is een boek dat je zeker niet mag missen!

Lees snel verder om meer te weten te komen over Weerloos.

4.5/5

Specificaties van het boek Weerloos.

HoofdauteurAlice Turner
BindwijzeDigitaal luisterboek
TaalNederlands
  1. thrillers en spanning
  2. Weerloos.
Oorspronkelijke releasedatum01 juli 2023
Aantal pagina’s pagina’s
CategorieThrillers & Spanning Detectives Politiethrillers Psychologische thrillers Vrouwelijke detectives Vrouwenthrillers Boeken

Veelgestelde vragen over Weerloos. van Alice Turner

In welke taal is het boek Weerloos. geschreven?

Het boek Weerloos. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek Weerloos. te koop?

Het boek Weerloos. is verkrijgbaar als Digitaal luisterboek.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Weerloos. van Alice Turner?

De oorspronkelijke releasedatum van Weerloos. was 01 juli 2023.

Hoeveel pagina’s telt het boek Weerloos. van Alice Turner?

Weerloos. telt pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Weerloos.?

Alice Turner is de hoofdauteur van het boek Weerloos.

In welke categorie valt het boek Weerloos. van Alice Turner?

Weerloos. is ingedeeld in de categorie Thrillers & Spanning Detectives Politiethrillers Psychologische thrillers Vrouwelijke detectives Vrouwenthrillers Boeken.