Toen ik dood was. van Loes den Hollander

Ben je geïnteresseerd in boeken van Loes den Hollander in de categorie Thrillers & Spanning Psychologische thrillers Literaire thrillers Boeken en in de Nederlands taal? Dan is Toen ik dood was. van Loes den Hollander misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Deze roman is een verhaal over het leven, de liefde en de onvermijdelijkheid van verandering. Het is een verhaal van twee mensen die hun weg moeten vinden in de chaos van hun leven. Maryan en Floris hebben geen idee wat de toekomst hen brengt, maar ze weten dat hun relatie verandert en dat hun leven nooit meer hetzelfde zal zijn. In deze roman zal de lezer de gevoelens van Maryan meebeleven. De verwarring, de woede, de pijn en de leegte die ze voelt als ze met de realiteit van haar leven wordt geconfronteerd. Maryan gaat op zoek naar antwoorden, maar het lijkt erop dat er geen antwoorden zijn. De lezer zal haar levensreis meebeleven en meevoelen met de emoties die ze voelt. De roman heeft een unieke kijk op het leven en de veranderingen die het met zich meebrengt. Het is een verhaal dat uitdagingen, twijfel, hoop en liefde laat zien. Het is ook een verhaal van opgroeien, herstellen en loslaten. Toen ik dood was is een krachtig verhaal dat de lezers zal bemoedigen en inspireren.

Lees snel verder om meer te weten te komen over Toen ik dood was.

4.5/5

Specificaties van het boek Toen ik dood was.

HoofdauteurLoes den Hollander
BindwijzeE-book
TaalNederlands
  1. thrillers en spanning
  2. Toen ik dood was.
Oorspronkelijke releasedatum15 oktober 2019
Aantal pagina’s300 pagina’s
CategorieThrillers & Spanning Psychologische thrillers Literaire thrillers Boeken

Veelgestelde vragen over Toen ik dood was. van Loes den Hollander

In welke taal is het boek Toen ik dood was. geschreven?

Het boek Toen ik dood was. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek Toen ik dood was. te koop?

Het boek Toen ik dood was. is verkrijgbaar als E-book.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Toen ik dood was. van Loes den Hollander?

De oorspronkelijke releasedatum van Toen ik dood was. was 15 oktober 2019.

Hoeveel pagina’s telt het boek Toen ik dood was. van Loes den Hollander?

Toen ik dood was. telt 300 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Toen ik dood was.?

Loes den Hollander is de hoofdauteur van het boek Toen ik dood was.

In welke categorie valt het boek Toen ik dood was. van Loes den Hollander?

Toen ik dood was. is ingedeeld in de categorie Thrillers & Spanning Psychologische thrillers Literaire thrillers Boeken.