The Maidens. van Alex Michaelides

Ben je geïnteresseerd in boeken van Alex Michaelides in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Literaire romans Detectives Psychologische thrillers Vrouwelijke detectives Vrouwenthrillers Boeken en in de Engels taal? Dan is The Maidens. van Alex Michaelides misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

De Maidens is de nieuwe thriller van de wereldberoemde en wereldwijd succesvolle auteur van THE SILENT PATIENT. Het verhaal volgt een unieke groep meisjes, die samen hun eigen team vormen. Ze zijn bij elkaar gekomen om een geheimzinnig mysterie te ontrafelen. Het verhaal speelt zich af in de weelderige omgeving van een groot landhuis, waar alle meisjes elkaar voor het eerst ontmoeten. Hun zoektocht naar antwoorden op mysterieuze vragen brengt hen in contact met een aantal intrigerende personages. Bij elke stap die ze zetten, onthullen ze meer geheimen. De meisjes stuiten op de meest vreemde gebeurtenissen en moeten uitvogelen wat er aan de hand is. De Maidens is een meeslepende thriller met een griezelig mysterie dat de lezer geboeid zal houden. Het verhaal is geschreven in een unieke stijl, waardoor het lezen van deze mysterieuze thriller een onvergetelijke ervaring wordt. Met zijn spannende, mysterieuze verhaallijn en plotwendingen is De Maidens een must-read voor liefhebbers van goede thrillers.

Lees snel verder om meer te weten te komen over The Maidens.

4.5/5

Specificaties van het boek The Maidens.

HoofdauteurAlex Michaelides
BindwijzePaperback
TaalEngels
  1. literatuur en romans
  2. The Maidens.
Oorspronkelijke releasedatum26 mei 2022
Aantal pagina’s368 pagina’s
CategorieLiteratuur & Romans Thrillers & Spanning Literaire romans Detectives Psychologische thrillers Vrouwelijke detectives Vrouwenthrillers Boeken

Veelgestelde vragen over The Maidens. van Alex Michaelides

In welke taal is het boek The Maidens. geschreven?

Het boek The Maidens. is geschreven in het Engels.

In welke bindwijze is het boek The Maidens. te koop?

Het boek The Maidens. is verkrijgbaar als Paperback.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van The Maidens. van Alex Michaelides?

De oorspronkelijke releasedatum van The Maidens. was 26 mei 2022.

Hoeveel pagina’s telt het boek The Maidens. van Alex Michaelides?

The Maidens. telt 368 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek The Maidens.?

Alex Michaelides is de hoofdauteur van het boek The Maidens.

In welke categorie valt het boek The Maidens. van Alex Michaelides?

The Maidens. is ingedeeld in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Literaire romans Detectives Psychologische thrillers Vrouwelijke detectives Vrouwenthrillers Boeken.