The Last Thing He Told Me. van Laura Dave

Ben je geïnteresseerd in boeken van Laura Dave in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Familieromans Detectives Psychologische thrillers Vrouwelijke detectives Vrouwenthrillers Boeken en in de Engels taal? Dan is The Last Thing He Told Me. van Laura Dave misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

De laatste dingen die hij mij vertelde is het nieuwste boek van Laura Dave. Het is een spannende en meeslepende roman vol met verrassende plotwendingen en onvergetelijke personages. Het verhaal gaat over een getrouwde vrouw wiens wereld wordt op zijn kop gezet wanneer ze een geheim ontdekt dat haar echtgenoot haar niet heeft durven vertellen. Deze ontdekking zet haar op een reis naar het verleden van haar echtgenoot en naar de waarheid achter zijn verleden. De lezer wordt meegenomen op een emotionele rollercoaster vol verraad, schuld en liefde. De Last Thing He Told Me is een boek dat u zeker zal aangrijpen. Het zal je meenemen in een wereld vol verdriet en hoop, en de schokkende slotscene laat je met een hartbrekend gevoel achter.

Lees snel verder om meer te weten te komen over The Last Thing He Told Me.

4.5/5

Specificaties van het boek The Last Thing He Told Me.

HoofdauteurLaura Dave
BindwijzePaperback
TaalEngels
  1. literatuur en romans
  2. The Last Thing He Told Me.
Oorspronkelijke releasedatum09 december 2021
Aantal pagina’s400 pagina’s
CategorieLiteratuur & Romans Thrillers & Spanning Familieromans Detectives Psychologische thrillers Vrouwelijke detectives Vrouwenthrillers Boeken

Veelgestelde vragen over The Last Thing He Told Me. van Laura Dave

In welke taal is het boek The Last Thing He Told Me. geschreven?

Het boek The Last Thing He Told Me. is geschreven in het Engels.

In welke bindwijze is het boek The Last Thing He Told Me. te koop?

Het boek The Last Thing He Told Me. is verkrijgbaar als Paperback.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van The Last Thing He Told Me. van Laura Dave?

De oorspronkelijke releasedatum van The Last Thing He Told Me. was 09 december 2021.

Hoeveel pagina’s telt het boek The Last Thing He Told Me. van Laura Dave?

The Last Thing He Told Me. telt 400 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek The Last Thing He Told Me.?

Laura Dave is de hoofdauteur van het boek The Last Thing He Told Me.

In welke categorie valt het boek The Last Thing He Told Me. van Laura Dave?

The Last Thing He Told Me. is ingedeeld in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Familieromans Detectives Psychologische thrillers Vrouwelijke detectives Vrouwenthrillers Boeken.