The Housemaid's Secret. van Freida Mcfadden

Ben je geïnteresseerd in boeken van Freida Mcfadden in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Boeken en in de Engels taal? Dan is The Housemaid's Secret. van Freida Mcfadden misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Douglas Garrick is de eigenaar van een prachtig penthouseappartement. Maar als ik de woning binnenkom, voel ik een zware sfeer hangen. Douglas legt uit dat zijn vrouw ziek is en hij vraagt me om de gastenkamer niet te betreden. Ik voel me ongemakkelijk bij deze waarschuwing, maar ik weet dat ik mijn baan nodig heb om mijn donkerste geheim verborgen te houden. Terwijl de dagen vorderen, worden mijn vermoedens bevestigd. Er is iets vreemds aan de gastenkamer, alsof er een geheim schuilt dat niemand mag weten. Douglas en zijn vrouw zijn gesloten over wat er achter de deur schuilgaat. Maar ik weet dat ik de waarheid moet ontdekken. Als ik me niet vergis, zal de Housemaid's Secret mijn leven voor altijd veranderen.

Lees snel verder om meer te weten te komen over The Housemaid's Secret.

4.5/5

Specificaties van het boek The Housemaid's Secret.

HoofdauteurFreida Mcfadden
BindwijzePaperback
TaalEngels
  1. literatuur en romans
  2. The Housemaid’s Secret.
Oorspronkelijke releasedatum20 februari 2023
Aantal pagina’s316 pagina’s
CategorieLiteratuur & Romans Thrillers & Spanning Boeken

Veelgestelde vragen over The Housemaid's Secret. van Freida Mcfadden

In welke taal is het boek The Housemaid's Secret. geschreven?

Het boek The Housemaid's Secret. is geschreven in het Engels.

In welke bindwijze is het boek The Housemaid's Secret. te koop?

Het boek The Housemaid's Secret. is verkrijgbaar als Paperback.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van The Housemaid's Secret. van Freida Mcfadden?

De oorspronkelijke releasedatum van The Housemaid's Secret. was 20 februari 2023.

Hoeveel pagina’s telt het boek The Housemaid's Secret. van Freida Mcfadden?

The Housemaid's Secret. telt 316 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek The Housemaid's Secret.?

Freida Mcfadden is de hoofdauteur van het boek The Housemaid's Secret.

In welke categorie valt het boek The Housemaid's Secret. van Freida Mcfadden?

The Housemaid's Secret. is ingedeeld in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Boeken.