Openbaring. van Jeroen Windmeijer

Ben je geïnteresseerd in boeken van Jeroen Windmeijer in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Spirituele romans Detectives Christelijke romans Religieuze thrillers Boeken en in de Nederlands taal? Dan is Openbaring. van Jeroen Windmeijer misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

In Openbaring, het eerste deel uit de Ryevaar-trilogie van bestsellerauteurs Jeroen Windmeijer en Tjarko Evenboer, duikt religieus antropoloog Simon Ryevaar de mysterieuze wereld van 'eindtijdbewegingen' in. Als een bevriende archeoloog in Turkije een inscriptie uit het Bijbelboek Openbaring ontdekt, wordt Simons wereldbeeld op zijn kop gezet. Wat als de gelovigen het Bijbelboek al tweeduizend jaar verkeerd interpreteren? In de race om een antwoord te vinden, wordt Simons vriend op grimmige wijze vermoord. Openbaring is een spannende thriller die de lezers meeneemt naar de grens van realiteit en fictie. Simon Ryevaar neemt de lezer mee naar de meest verborgen en geheime plaatsen ter wereld, waar hij stuit op mysterieuze samenzweringen en conflicten. De spanning neemt toe als Simon steeds dichter bij de waarheid komt en zich realiseert dat hijzelf in gevaar is. Wat gebeurt er als de antwoorden die hij zoekt een bedreiging vormen voor de status quo?

Lees snel verder om meer te weten te komen over Openbaring.

4.5/5

Specificaties van het boek Openbaring.

HoofdauteurJeroen Windmeijer
BindwijzePaperback
TaalNederlands
  1. literatuur en romans
  2. Openbaring.
Oorspronkelijke releasedatum23 maart 2023
Aantal pagina’s528 pagina’s
CategorieLiteratuur & Romans Thrillers & Spanning Spirituele romans Detectives Christelijke romans Religieuze thrillers Boeken

Veelgestelde vragen over Openbaring. van Jeroen Windmeijer

In welke taal is het boek Openbaring. geschreven?

Het boek Openbaring. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek Openbaring. te koop?

Het boek Openbaring. is verkrijgbaar als Paperback.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Openbaring. van Jeroen Windmeijer?

De oorspronkelijke releasedatum van Openbaring. was 23 maart 2023.

Hoeveel pagina’s telt het boek Openbaring. van Jeroen Windmeijer?

Openbaring. telt 528 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Openbaring.?

Jeroen Windmeijer is de hoofdauteur van het boek Openbaring.

In welke categorie valt het boek Openbaring. van Jeroen Windmeijer?

Openbaring. is ingedeeld in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Spirituele romans Detectives Christelijke romans Religieuze thrillers Boeken.