Nachtblauw. van Simone van der Vlugt

Ben je geïnteresseerd in boeken van Simone van der Vlugt in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Historische romans Literaire romans Romance Historisch Christelijke romans Religieuze thrillers Boeken en in de Nederlands taal? Dan is Nachtblauw. van Simone van der Vlugt misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Nachtblauw van Simone van der Vlugt is een betoverend verhaal dat zich afspeelt in het zeventiende eeuwse Delft. We volgen de lotgevallen van Catrijn, een jonge huishoudster die op de vlucht is voor haar verleden en terechtkomt in de plateelfabriek van Evert van Nulandt. Als de toevoer van porselein uit China stopt, besluit Evert het populaire aardewerk na te maken en Catrijn's schildertalent komt daarbij goed van pas. Uiteindelijk komt zij terecht in de woelige tijden van de Delftse donderslag die de stad in puin legt. Haar lot ligt in haar eigen handen. Wacht ze op haar grote liefde die voor jaren de zee op gaat, of kiest ze voor de man die haar zekerheid kan bieden? Nachtblauw is een meeslepende historische roman over Catrijn en de ontstaansgeschiedenis van Delfts Blauw. Het verhaal is zo spannend en uniek dat het de lezer meesleept in de wereld van Catrijn en haar omgeving. De personages zijn diep uitgewerkt en de schrijfstijl van Van der Vlugt is helder en boeiend. Deze roman is een echte aanrader voor liefhebbers van historische fictie en wordt door veel kenners aangeduid als een meesterwerk. Laat je meeslepen in de wereld van Catrijn en ontdek hoe deze bijzondere kleur is ontstaan.

Lees snel verder om meer te weten te komen over Nachtblauw.

4.5/5

Specificaties van het boek Nachtblauw.

HoofdauteurSimone van der Vlugt
BindwijzeE-book
TaalNederlands
  1. literatuur en romans
  2. Nachtblauw.
Oorspronkelijke releasedatum08 februari 2016
Aantal pagina’s242 pagina’s
CategorieLiteratuur & Romans Thrillers & Spanning Historische romans Literaire romans Romance Historisch Christelijke romans Religieuze thrillers Boeken

Veelgestelde vragen over Nachtblauw. van Simone van der Vlugt

In welke taal is het boek Nachtblauw. geschreven?

Het boek Nachtblauw. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek Nachtblauw. te koop?

Het boek Nachtblauw. is verkrijgbaar als E-book.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Nachtblauw. van Simone van der Vlugt?

De oorspronkelijke releasedatum van Nachtblauw. was 08 februari 2016.

Hoeveel pagina’s telt het boek Nachtblauw. van Simone van der Vlugt?

Nachtblauw. telt 242 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Nachtblauw.?

Simone van der Vlugt is de hoofdauteur van het boek Nachtblauw.

In welke categorie valt het boek Nachtblauw. van Simone van der Vlugt?

Nachtblauw. is ingedeeld in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Historische romans Literaire romans Romance Historisch Christelijke romans Religieuze thrillers Boeken.