Luister naar mij. van Tess Gerritsen

Ben je geïnteresseerd in boeken van Tess Gerritsen in de categorie Thrillers & Spanning Detectives Politiethrillers Boeken en in de Nederlands taal? Dan is Luister naar mij. van Tess Gerritsen misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Luister naar mij biedt een spannend verhaal waarin rechercheur Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles een moordonderzoek voeren. Sofia Suarez, een verpleegster die bij haar buren en collega's enorm geliefd was, is op een gruwelijke manier omgekomen. Jane en Maura ontdekken dat er meer achter de moord schuilt dan ze dachten en begrijpen dat ze, door de nieuwe ontwikkelingen, niet het zicht verliezen op iets wat veel dichter bij huis gebeurt. Om de zaak op te lossen moeten Jane en Maura gebruikmaken van hun kennis om verbanden te leggen tussen de gebeurtenissen. Jane ontdekt dat Sofia de dagen voor haar dood meerdere telefoontjes pleegde naar wegwerptelefoons. Terwijl ze steeds dieper in het onderzoek duiken, worden de verbanden steeds complexer. Maar de twee onderzoekers hebben de moed en de vasthoudendheid om de waarheid te achterhalen. Luister naar mij is een thriller die je meeneemt in een onderzoek dat veel dieper gaat dan de ogenschijnlijke waarheid.

Lees snel verder om meer te weten te komen over Luister naar mij.

4.5/5

Specificaties van het boek Luister naar mij.

HoofdauteurTess Gerritsen
BindwijzeE-book
TaalNederlands
  1. thrillers en spanning
  2. Luister naar mij.
Oorspronkelijke releasedatum07 juli 2022
Aantal pagina’s200 pagina’s
CategorieThrillers & Spanning Detectives Politiethrillers Boeken

Veelgestelde vragen over Luister naar mij. van Tess Gerritsen

In welke taal is het boek Luister naar mij. geschreven?

Het boek Luister naar mij. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek Luister naar mij. te koop?

Het boek Luister naar mij. is verkrijgbaar als E-book.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Luister naar mij. van Tess Gerritsen?

De oorspronkelijke releasedatum van Luister naar mij. was 07 juli 2022.

Hoeveel pagina’s telt het boek Luister naar mij. van Tess Gerritsen?

Luister naar mij. telt 200 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Luister naar mij.?

Tess Gerritsen is de hoofdauteur van het boek Luister naar mij.

In welke categorie valt het boek Luister naar mij. van Tess Gerritsen?

Luister naar mij. is ingedeeld in de categorie Thrillers & Spanning Detectives Politiethrillers Boeken.