Kijk niet terug. van Nora Roberts

Ben je geïnteresseerd in boeken van Nora Roberts in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Romance Detectives Psychologische thrillers Spanning Romantische thrillers Vrouwenthrillers Boeken en in de Nederlands taal? Dan is Kijk niet terug. van Nora Roberts misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Kijk niet terug is een verhaal over vriendschap, liefde en avontuur. Het verhaal gaat over drie meiden, Simone, Mi en Tish, die al sinds hun jeugd hartsvriendinnen zijn. Na hun eindexamen hebben ze besloten om samen naar New York te gaan om avonturen te beleven. Maar eerst hebben ze nog de zomervakantie. Tijdens deze zomervakantie gaan Mi en Tish Simone helpen om over haar gebroken hart heen te komen nadat haar vriendje uit elkaar is gegaan. Deze indringende film laat een intiem portret zien van drie jonge vrouwen die samen de wereld verkennen. In deze film staat de vriendschap tussen de drie meiden centraal, maar ook de moeilijke proces van het verwerken van verdriet wordt veelvuldig aangesneden. De film laat zien dat je het leven moet durven aangrijpen en verder moet gaan, zonder ooit terug te kijken. Kijk niet terug is een gevoelige film over de natuurlijke ontwikkeling van drie jonge meiden die de wereld veroveren.

Lees snel verder om meer te weten te komen over Kijk niet terug.

4.5/5

Specificaties van het boek Kijk niet terug.

HoofdauteurNora Roberts
BindwijzeE-book
TaalNederlands
  1. literatuur en romans
  2. Kijk niet terug.
Oorspronkelijke releasedatum03 mei 2018
Aantal pagina’s430 pagina’s
CategorieLiteratuur & Romans Thrillers & Spanning Romance Detectives Psychologische thrillers Spanning Romantische thrillers Vrouwenthrillers Boeken

Veelgestelde vragen over Kijk niet terug. van Nora Roberts

In welke taal is het boek Kijk niet terug. geschreven?

Het boek Kijk niet terug. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek Kijk niet terug. te koop?

Het boek Kijk niet terug. is verkrijgbaar als E-book.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Kijk niet terug. van Nora Roberts?

De oorspronkelijke releasedatum van Kijk niet terug. was 03 mei 2018.

Hoeveel pagina’s telt het boek Kijk niet terug. van Nora Roberts?

Kijk niet terug. telt 430 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Kijk niet terug.?

Nora Roberts is de hoofdauteur van het boek Kijk niet terug.

In welke categorie valt het boek Kijk niet terug. van Nora Roberts?

Kijk niet terug. is ingedeeld in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Romance Detectives Psychologische thrillers Spanning Romantische thrillers Vrouwenthrillers Boeken.