In het vizier. van Karen Rose

Ben je geïnteresseerd in boeken van Karen Rose in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Erotische romans Romance Detectives Politiethrillers Spanning Romantische thrillers Vrouwenthrillers Boeken en in de Nederlands taal? Dan is In het vizier. van Karen Rose misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

"In het vizier" is een spannende thriller vol met plotwendingen en een duistere wereld. Dit verhaal laat de lezer meegesleept worden in een wereld waar angst en spanning de hoogste boventoon voeren. Kristen en Abe zijn twee personages die zich in deze duistere situatie gedwongen zien om samen te werken om deze nachtmerrie te overleven. De spanning voert de hoogste boventoon in ‘In het vizier’, met een moordenaar die eropuit is om Kristen te vernietigen. Dit geeft het verhaal een extra tintje, waardoor de lezer niet alleen de spanning voelt, maar ook een intense emotionele connectie met de personages. Karen Rose is een meester in het schrijven van intense thrillers met veel plotwendingen en spanning. In dit boek combineert ze de spanning van een moordenaar met de erotiek, moord en bedrog die zo kenmerkend zijn voor haar werk. De lezer zal zich ondergedompeld voelen in deze wereld vol spanning, angst en intense emoties.

Lees snel verder om meer te weten te komen over In het vizier.

4.5/5

Specificaties van het boek In het vizier.

HoofdauteurKaren Rose
BindwijzeE-book
TaalNederlands
  1. literatuur en romans
  2. In het vizier.
Oorspronkelijke releasedatum26 september 2017
Aantal pagina’s394 pagina’s
CategorieLiteratuur & Romans Thrillers & Spanning Erotische romans Romance Detectives Politiethrillers Spanning Romantische thrillers Vrouwenthrillers Boeken

Veelgestelde vragen over In het vizier. van Karen Rose

In welke taal is het boek In het vizier. geschreven?

Het boek In het vizier. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek In het vizier. te koop?

Het boek In het vizier. is verkrijgbaar als E-book.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van In het vizier. van Karen Rose?

De oorspronkelijke releasedatum van In het vizier. was 26 september 2017.

Hoeveel pagina’s telt het boek In het vizier. van Karen Rose?

In het vizier. telt 394 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek In het vizier.?

Karen Rose is de hoofdauteur van het boek In het vizier.

In welke categorie valt het boek In het vizier. van Karen Rose?

In het vizier. is ingedeeld in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Erotische romans Romance Detectives Politiethrillers Spanning Romantische thrillers Vrouwenthrillers Boeken.