In hechtenis. van Nicci French

Ben je geïnteresseerd in boeken van Nicci French in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Familieromans Detectives Psychologische thrillers Vrouwelijke detectives Literaire thrillers Vrouwenthrillers Boeken en in de Nederlands taal? Dan is In hechtenis. van Nicci French misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

In hechtenis van schrijversduo Nicci French is een spannende thriller over een vrouw die vastkomt te zitten in de gevangenis en haar onschuld probeert te bewijzen. Deze thriller staat bekend om haar verrassende twists en turns. Het verhaal begint met de vrouw die in de gevangenis wordt opgesloten, zonder enig idee waarom. Ze moet proberen haar onschuld te bewijzen en uit de gevangenis te ontsnappen, maar haar verhaal komt neer op een strijd tegen de tijd. Er is een team van advocaten en vrienden die haar helpen bij het ontrafelen van de waarheid. Ondertussen worden er meerdere mysterieuze figuren geïntroduceerd, waardoor het verhaal steeds ingewikkelder wordt. Het boek zit vol met verrassingen en is een must-read voor iedereen die van thrillers houdt. Het verhaal is zo geschreven dat je je volledig in het verhaal mee kunt laten slepen. De spanning blijft tot het laatste hoofdstuk aanwezig, waardoor je het boek niet meer uit je handen kunt leggen.

Lees snel verder om meer te weten te komen over In hechtenis.

4.5/5

Specificaties van het boek In hechtenis.

HoofdauteurNicci French
BindwijzeE-book
TaalNederlands
  1. literatuur en romans
  2. In hechtenis.
Oorspronkelijke releasedatum06 april 2020
Aantal pagina’s pagina’s
CategorieLiteratuur & Romans Thrillers & Spanning Familieromans Detectives Psychologische thrillers Vrouwelijke detectives Literaire thrillers Vrouwenthrillers Boeken

Veelgestelde vragen over In hechtenis. van Nicci French

In welke taal is het boek In hechtenis. geschreven?

Het boek In hechtenis. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek In hechtenis. te koop?

Het boek In hechtenis. is verkrijgbaar als E-book.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van In hechtenis. van Nicci French?

De oorspronkelijke releasedatum van In hechtenis. was 06 april 2020.

Hoeveel pagina’s telt het boek In hechtenis. van Nicci French?

In hechtenis. telt pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek In hechtenis.?

Nicci French is de hoofdauteur van het boek In hechtenis.

In welke categorie valt het boek In hechtenis. van Nicci French?

In hechtenis. is ingedeeld in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Familieromans Detectives Psychologische thrillers Vrouwelijke detectives Literaire thrillers Vrouwenthrillers Boeken.