Ik heb een paar vragen voor je. van Rebecca Makkai

Ben je geïnteresseerd in boeken van Rebecca Makkai in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Familieromans Klassieke misdaadromans Boeken en in de Nederlands taal? Dan is Ik heb een paar vragen voor je. van Rebecca Makkai misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Ik heb een paar vragen voor je is een boek geschreven door Rebecca Makkai. Het verhaal draait om Bodie, een jongeman uit Chicago met een donkere verleden. Na zijn gevangenisstraf verhuist hij naar een klein stadje in het midden van het land, op zoek naar een nieuw begin. Maar oude geheimen blijven hem achtervolgen. Het boek wordt geprezen vanwege de schrijfstijl van Makkai. Ze weet als geen ander hoe ze de karakters vanuit verschillende invalshoeken in beeld brengt. De auteur heeft een mooie mix van spanning, avontuur en verdriet gecreëerd. Het verhaal is een aaneenschakeling van verrassingen en vragen en de lezer wordt meegenomen in een hedendaagse thriller. De scherpe dialogen en het mysterie dat Bodie omringt, maken het boek tot een aanrader voor iedereen die van Donna Tartt houdt.

Lees snel verder om meer te weten te komen over Ik heb een paar vragen voor je.

4.5/5

Specificaties van het boek Ik heb een paar vragen voor je.

HoofdauteurRebecca Makkai
BindwijzeE-book
TaalNederlands
  1. literatuur en romans
  2. Ik heb een paar vragen voor je.
Oorspronkelijke releasedatum16 mei 2023
Aantal pagina’s pagina’s
CategorieLiteratuur & Romans Thrillers & Spanning Familieromans Klassieke misdaadromans Boeken

Veelgestelde vragen over Ik heb een paar vragen voor je. van Rebecca Makkai

In welke taal is het boek Ik heb een paar vragen voor je. geschreven?

Het boek Ik heb een paar vragen voor je. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek Ik heb een paar vragen voor je. te koop?

Het boek Ik heb een paar vragen voor je. is verkrijgbaar als E-book.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Ik heb een paar vragen voor je. van Rebecca Makkai?

De oorspronkelijke releasedatum van Ik heb een paar vragen voor je. was 16 mei 2023.

Hoeveel pagina’s telt het boek Ik heb een paar vragen voor je. van Rebecca Makkai?

Ik heb een paar vragen voor je. telt pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Ik heb een paar vragen voor je.?

Rebecca Makkai is de hoofdauteur van het boek Ik heb een paar vragen voor je.

In welke categorie valt het boek Ik heb een paar vragen voor je. van Rebecca Makkai?

Ik heb een paar vragen voor je. is ingedeeld in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Familieromans Klassieke misdaadromans Boeken.