Ik ben Pelgrim. van Terry Hayes

Ben je geïnteresseerd in boeken van Terry Hayes in de categorie Thrillers & Spanning Spionagethrillers Boeken en in de Nederlands taal? Dan is Ik ben Pelgrim. van Terry Hayes misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Ik ben Pelgrim is een fascinerende thriller die je meeneemt op een reis die je nooit had kunnen voorzien. De hoofdpersoon, Pelgrim, is een mysterieuze man die veel geheimen heeft. Hij is op zoek naar antwoorden over zijn verleden en is vastbesloten om de waarheid te weten te komen. Het verhaal wordt verteld vanuit verschillende perspectieven, waaronder het perspectief van Pelgrim zelf. De verhalen van de personages worden steeds duidelijker naarmate het verhaal vordert. De verhalen zijn gevuld met spanning, verraad en onthullingen. Ik ben Pelgrim is een boeiende thriller die je meeneemt op een avontuur vol verrassingen. Er zijn geheimen die je zult ontrafelen en leugens die je zult ontmaskeren. Het verhaal is geschreven met veel gevoel voor detail en is een must-read voor iedereen die houdt van thrillers. Het boek is geschreven door een ervaren auteur, waardoor je verzekerd bent van een verhaal dat je niet snel zult vergeten.

Lees snel verder om meer te weten te komen over Ik ben Pelgrim.

4.5/5

Specificaties van het boek Ik ben Pelgrim.

HoofdauteurTerry Hayes
BindwijzePaperback
TaalNederlands
  1. thrillers en spanning
  2. Ik ben Pelgrim.
Oorspronkelijke releasedatum01 maart 2016
Aantal pagina’s736 pagina’s
CategorieThrillers & Spanning Spionagethrillers Boeken

Veelgestelde vragen over Ik ben Pelgrim. van Terry Hayes

In welke taal is het boek Ik ben Pelgrim. geschreven?

Het boek Ik ben Pelgrim. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek Ik ben Pelgrim. te koop?

Het boek Ik ben Pelgrim. is verkrijgbaar als Paperback.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Ik ben Pelgrim. van Terry Hayes?

De oorspronkelijke releasedatum van Ik ben Pelgrim. was 01 maart 2016.

Hoeveel pagina’s telt het boek Ik ben Pelgrim. van Terry Hayes?

Ik ben Pelgrim. telt 736 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Ik ben Pelgrim.?

Terry Hayes is de hoofdauteur van het boek Ik ben Pelgrim.

In welke categorie valt het boek Ik ben Pelgrim. van Terry Hayes?

Ik ben Pelgrim. is ingedeeld in de categorie Thrillers & Spanning Spionagethrillers Boeken.