Identiteit. van Nora Roberts

Ben je geïnteresseerd in boeken van Nora Roberts in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Romance Psychologische thrillers Spanning Romantische thrillers Boeken en in de Nederlands taal? Dan is Identiteit. van Nora Roberts misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Identiteit is het meest recente boek van Roberts en het heeft al veel bekendheid gekregen. Het boek gaat over de zoektocht naar identiteit voor jongeren. Het focust zich op de reis die een jongere maakt om zichzelf te vormen en te ontdekken wie hij of zij is. Het boek is geschreven door Robert's dochter, die gebruik maakte van haar eigen ervaringen als jonge vrouw. Het boek is perfect voor jongeren die op zoek zijn naar de waarheid over hun leven en hun identiteit. Het boek helpt lezers om hun ogen te openen voor de kansen die ze hebben om hun eigen pad te kiezen en hun verhalen te vertellen. De schrijfstijl is open, toegankelijk en zeer aansprekend. De verhalen in het boek worden geïllustreerd met prachtige kleurenfoto's. Identiteit is een krachtig boek dat jongeren helpt om de waarden van hun leven te ontdekken en de beste versie van zichzelf te worden. Het boek geeft een diep inzicht in het leven van een jongere en helpt lezers om hun identiteit te versterken. Het wordt geleverd met een gids met oefeningen die het lezen begeleiden en de lezer helpen om hun leerproces te verdiepen.

Lees snel verder om meer te weten te komen over Identiteit.

4.5/5

Specificaties van het boek Identiteit.

HoofdauteurNora Roberts
BindwijzeE-book
TaalNederlands
  1. literatuur en romans
  2. Identiteit.
Oorspronkelijke releasedatum16 mei 2023
Aantal pagina’s496 pagina’s
CategorieLiteratuur & Romans Thrillers & Spanning Romance Psychologische thrillers Spanning Romantische thrillers Boeken

Veelgestelde vragen over Identiteit. van Nora Roberts

In welke taal is het boek Identiteit. geschreven?

Het boek Identiteit. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek Identiteit. te koop?

Het boek Identiteit. is verkrijgbaar als E-book.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Identiteit. van Nora Roberts?

De oorspronkelijke releasedatum van Identiteit. was 16 mei 2023.

Hoeveel pagina’s telt het boek Identiteit. van Nora Roberts?

Identiteit. telt 496 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Identiteit.?

Nora Roberts is de hoofdauteur van het boek Identiteit.

In welke categorie valt het boek Identiteit. van Nora Roberts?

Identiteit. is ingedeeld in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Romance Psychologische thrillers Spanning Romantische thrillers Boeken.