Hoogzomer. van Kim Faber

Ben je geïnteresseerd in boeken van Kim Faber in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Detectives Politiethrillers Scandinavische thrillers Literaire thrillers Boeken en in de Nederlands taal? Dan is Hoogzomer. van Kim Faber misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Hoogzomer is een spannende thriller die zich afspeelt in een verlaten provinciestadje. Inspecteur Martin Juncker, een getalenteerde, maar getormenteerde rechercheur, is gedegradeerd naar een klein politiebureau in het onbenullige stadje. Wanneer er een advocaat vermoord wordt in het stadspark, is inspecteur Juncker verplicht het onderzoek te leiden. Als hij op zoek gaat naar de dader, komt hij erachter dat hij te maken heeft met een mysterieuze criminele organisatie. Hoogzomer is een intense, meeslepende thriller waarin suspense en spanning hand in hand gaan. De verhaallijn is spannend en vol met verrassingen. De hoofdpersonen zijn complex en de locaties zijn schilderachtig. De film wordt opgenomen met een hoogwaardige cinematografie die de sfeer en de spanning van het verhaal weerspiegelt. Hoogzomer is een must-see voor liefhebbers van spannende thrillers en crime-dramas.

Lees snel verder om meer te weten te komen over Hoogzomer.

4.5/5

Specificaties van het boek Hoogzomer.

HoofdauteurKim Faber
BindwijzeE-book
TaalNederlands
  1. literatuur en romans
  2. Hoogzomer.
Oorspronkelijke releasedatum26 mei 2021
Aantal pagina’s379 pagina’s
CategorieLiteratuur & Romans Thrillers & Spanning Detectives Politiethrillers Scandinavische thrillers Literaire thrillers Boeken

Veelgestelde vragen over Hoogzomer. van Kim Faber

In welke taal is het boek Hoogzomer. geschreven?

Het boek Hoogzomer. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek Hoogzomer. te koop?

Het boek Hoogzomer. is verkrijgbaar als E-book.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Hoogzomer. van Kim Faber?

De oorspronkelijke releasedatum van Hoogzomer. was 26 mei 2021.

Hoeveel pagina’s telt het boek Hoogzomer. van Kim Faber?

Hoogzomer. telt 379 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Hoogzomer.?

Kim Faber is de hoofdauteur van het boek Hoogzomer.

In welke categorie valt het boek Hoogzomer. van Kim Faber?

Hoogzomer. is ingedeeld in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Detectives Politiethrillers Scandinavische thrillers Literaire thrillers Boeken.