Hoe vermoord ik mijn familie. van Bella Mackie

Ben je geïnteresseerd in boeken van Bella Mackie in de categorie Thrillers & Spanning Boeken en in de Nederlands taal? Dan is Hoe vermoord ik mijn familie. van Bella Mackie misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Hoe Vermoord Ik Mijn Familie is een unieke vertelling dat de lezer meeneemt op een spannende reis vol gevaarlijke avonturen. Grace Bernard staat voor de uitdaging om elk lid van de familie van haar afwezige miljonairsvader te vermoorden, maar zal ze dit ook echt durven doen? Hoe Vermoord Ik Mijn Familie is een aangrijpend verhaal dat mysterie, avontuur, passie en wraak combineert. Het verhaal speelt zich af in een vervallen kasteel waar Grace op zoek is naar de waarheid achter de mysterieuze verdwijning van haar afwezige vader. Terwijl ze verschillende kamers en kelders in het kasteel doorzoekt, raakt ze steeds meer verstrikt in een web van geheimen. Uiteindelijk moet Grace een moeilijke beslissing nemen: zal ze wraak nemen door elk lid van de familie van haar vader te vermoorden of kiest ze ervoor om hen te vergeven?

Lees snel verder om meer te weten te komen over Hoe vermoord ik mijn familie.

4.5/5

Specificaties van het boek Hoe vermoord ik mijn familie.

HoofdauteurBella Mackie
BindwijzePaperback
TaalNederlands
  1. thrillers en spanning
  2. Hoe vermoord ik mijn familie.
Oorspronkelijke releasedatum06 juni 2023
Aantal pagina’s384 pagina’s
CategorieThrillers & Spanning Boeken

Veelgestelde vragen over Hoe vermoord ik mijn familie. van Bella Mackie

In welke taal is het boek Hoe vermoord ik mijn familie. geschreven?

Het boek Hoe vermoord ik mijn familie. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek Hoe vermoord ik mijn familie. te koop?

Het boek Hoe vermoord ik mijn familie. is verkrijgbaar als Paperback.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Hoe vermoord ik mijn familie. van Bella Mackie?

De oorspronkelijke releasedatum van Hoe vermoord ik mijn familie. was 06 juni 2023.

Hoeveel pagina’s telt het boek Hoe vermoord ik mijn familie. van Bella Mackie?

Hoe vermoord ik mijn familie. telt 384 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Hoe vermoord ik mijn familie.?

Bella Mackie is de hoofdauteur van het boek Hoe vermoord ik mijn familie.

In welke categorie valt het boek Hoe vermoord ik mijn familie. van Bella Mackie?

Hoe vermoord ik mijn familie. is ingedeeld in de categorie Thrillers & Spanning Boeken.