Hex. van Thomas Olde Heuvelt

Ben je geïnteresseerd in boeken van Thomas Olde Heuvelt in de categorie Thrillers & Spanning Horror Psychologische thrillers Hedendaagse horror Bovennatuurlijk Literaire thrillers Boeken en in de Nederlands taal? Dan is Hex. van Thomas Olde Heuvelt misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

HEX van Thomas Olde Heuvelt is een thriller die alom bekend staat als een internationale bestseller. Het verhaal speelt zich af in het pittoreske dorpje Beek, dat in de greep is van de zeventiende-eeuwse Wylerheks. De heks heeft een dichtgenaaide mond en ogen waardoor de bewoners de stuipen op het lijf worden gejaagd. De aanwezigheid van de heks is een lang bewaard geheim, maar wanneer een groep jongeren besluit om de heks viraal te gaan maken, laat de heks de gemeenschap afglijden naar middeleeuwse praktijken. Thomas Olde Heuvelt (1983) ontving in 2015 de prestigieuze Amerikaanse Hugo Award en werd genomineerd voor een World Fantasy Award. HEX is een briljant en volstrekt origineel verhaal dat de kijker meeneemt naar een wereld vol spanning en mysterie. De verhalen van Thomas Olde Heuvelt doen denken aan Spielberg en hebben een onvergetelijke uitwerking op de lezer. Kritici zijn unaniem lovend over de boeken van Thomas Olde Heuvelt, die het grensgebied tussen fantasy en misdaadroman zo overtuigend weten te spelen dat de scheidslijn tussen de genres er niet meer toe doet. In 2017 verschijnt zijn nieuwe thriller, waar de lezer weer op verrast zal worden.

Lees snel verder om meer te weten te komen over Hex.

4.5/5

Specificaties van het boek Hex.

HoofdauteurThomas Olde Heuvelt
BindwijzePaperback
TaalNederlands
  1. thrillers en spanning
  2. Hex.
Oorspronkelijke releasedatum31 augustus 2016
Aantal pagina’s352 pagina’s
CategorieThrillers & Spanning Horror Psychologische thrillers Hedendaagse horror Bovennatuurlijk Literaire thrillers Boeken

Veelgestelde vragen over Hex. van Thomas Olde Heuvelt

In welke taal is het boek Hex. geschreven?

Het boek Hex. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek Hex. te koop?

Het boek Hex. is verkrijgbaar als Paperback.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Hex. van Thomas Olde Heuvelt?

De oorspronkelijke releasedatum van Hex. was 31 augustus 2016.

Hoeveel pagina’s telt het boek Hex. van Thomas Olde Heuvelt?

Hex. telt 352 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Hex.?

Thomas Olde Heuvelt is de hoofdauteur van het boek Hex.

In welke categorie valt het boek Hex. van Thomas Olde Heuvelt?

Hex. is ingedeeld in de categorie Thrillers & Spanning Horror Psychologische thrillers Hedendaagse horror Bovennatuurlijk Literaire thrillers Boeken.