Het Pauluslabyrint. van Jeroen Windmeijer

Ben je geïnteresseerd in boeken van Jeroen Windmeijer in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Religie, Spiritualiteit & Filosofie Horror Historische romans Literaire romans Spirituele romans Religie Detectives Klassieke misdaadromans Bovennatuurlijk Hard-boiled & Noir Literaire thrillers Religieuze thrillers Boeken en in de Nederlands taal? Dan is Het Pauluslabyrint. van Jeroen Windmeijer misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Het Pauluslabyrint is een boek dat een kijkje geeft in een deel van de vaderlandse geschiedenis dat eeuwenlang verborgen is gebleven. Het verhaal begint wanneer de burgemeester van Leiden een ondergrondse gangenstelsel ontdekt tijdens het plaatsen van ondergrondse vuilcontainers. Hierbij wordt ook een jongen gevonden, die niet gewond is, maar toch onder het bloed zit. Als kort daarop universitair docente Judith Cherec en hoogleraar Arnold van Tiegem verdwijnen, is archeoloog Peter de Haan verplicht op onderzoek uit te gaan. Het Pauluslabyrint is een spannende thriller die leest als een boek van Dan Brown. Er worden interessante inzichten geboden die een mysterieus groter plaatje vormen. De lezer wordt stap voor stap meegenomen in het verhaal. Dit boek is goed geschreven en biedt de nodige actie om de spanning erin te houden. Het is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in een thriller met heftige onthullingen.

Lees snel verder om meer te weten te komen over Het Pauluslabyrint.

4.5/5

Specificaties van het boek Het Pauluslabyrint.

HoofdauteurJeroen Windmeijer
BindwijzePaperback
TaalNederlands
  1. literatuur en romans
  2. Het Pauluslabyrint.
Oorspronkelijke releasedatum31 juli 2020
Aantal pagina’s400 pagina’s
CategorieLiteratuur & Romans Thrillers & Spanning Religie, Spiritualiteit & Filosofie Horror Historische romans Literaire romans Spirituele romans Religie Detectives Klassieke misdaadromans Bovennatuurlijk Hard-boiled & Noir Literaire thrillers Religieuze thrillers Boeken

Veelgestelde vragen over Het Pauluslabyrint. van Jeroen Windmeijer

In welke taal is het boek Het Pauluslabyrint. geschreven?

Het boek Het Pauluslabyrint. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek Het Pauluslabyrint. te koop?

Het boek Het Pauluslabyrint. is verkrijgbaar als Paperback.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Het Pauluslabyrint. van Jeroen Windmeijer?

De oorspronkelijke releasedatum van Het Pauluslabyrint. was 31 juli 2020.

Hoeveel pagina’s telt het boek Het Pauluslabyrint. van Jeroen Windmeijer?

Het Pauluslabyrint. telt 400 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Het Pauluslabyrint.?

Jeroen Windmeijer is de hoofdauteur van het boek Het Pauluslabyrint.

In welke categorie valt het boek Het Pauluslabyrint. van Jeroen Windmeijer?

Het Pauluslabyrint. is ingedeeld in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Religie, Spiritualiteit & Filosofie Horror Historische romans Literaire romans Spirituele romans Religie Detectives Klassieke misdaadromans Bovennatuurlijk Hard-boiled & Noir Literaire thrillers Religieuze thrillers Boeken.