Het Evacomplex. van Jeroen Windmeijer

Ben je geïnteresseerd in boeken van Jeroen Windmeijer in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Religie, Spiritualiteit & Filosofie Geschiedenis Speculatieve romans Spirituele romans Religie Detectives Politiethrillers Oude religies & Mythologieen Overige religies Romeinen Romeinse religie & Mythologie Literaire thrillers Oude beschavingen Boeken en in de Nederlands taal? Dan is Het Evacomplex. van Jeroen Windmeijer misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Het Evacomplex is een spannende thriller geschreven door Jeroen Windmeijer en Jacob Slavenburg. Het verhaal speelt zich af in een internationale setting, waar verschillende belangen en groepen samenkomen. Het verhaal draait om een mysterieuze evacuatie waarbij een groep mensen met tegenstrijdige motieven opgesloten raakt in een onbekende omgeving. Al snel wordt duidelijk dat er achter de schermen een machtsstrijd speelt. Het verhaal wordt verteld vanuit verschillende perspectieven en perspectieven, wat het verhaal interessant en spannend maakt. Het Evacomplex is een pageturner van de hoogste kwaliteit, waarin de lezer steeds meer over de verwikkelingen te weten komt en meegenomen wordt in een spannende reis. De schrijvers staan bekend om hun vaardigheid om spanning, mysterie en suspense te combineren tot een meeslepende thriller. De lezer wordt meegenomen in een wereld van intriges, geheimen en speurwerk, waar de personages geconfronteerd worden met de meest vreemde situaties. Het verhaal bevat een scala aan verrassende wendingen, die de lezer steeds meer in het verhaal zal trekken. Het Evacomplex is een must-read voor iedere thrillerliefhebber. De schrijvers combineren hun kennis van internationale politiek, samen met hun meesterschap van het thrillerschrijven, waardoor het een van de meest spannende thrillers is die je ooit.

Lees snel verder om meer te weten te komen over Het Evacomplex.

4.5/5

Specificaties van het boek Het Evacomplex.

HoofdauteurJeroen Windmeijer
BindwijzePaperback
TaalNederlands
  1. literatuur en romans
  2. Het Evacomplex.
Oorspronkelijke releasedatum22 februari 2022
Aantal pagina’s432 pagina’s
CategorieLiteratuur & Romans Thrillers & Spanning Religie, Spiritualiteit & Filosofie Geschiedenis Speculatieve romans Spirituele romans Religie Detectives Politiethrillers Oude religies & Mythologieen Overige religies Romeinen Romeinse religie & Mythologie Literaire thrillers Oude beschavingen Boeken

Veelgestelde vragen over Het Evacomplex. van Jeroen Windmeijer

In welke taal is het boek Het Evacomplex. geschreven?

Het boek Het Evacomplex. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek Het Evacomplex. te koop?

Het boek Het Evacomplex. is verkrijgbaar als Paperback.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Het Evacomplex. van Jeroen Windmeijer?

De oorspronkelijke releasedatum van Het Evacomplex. was 22 februari 2022.

Hoeveel pagina’s telt het boek Het Evacomplex. van Jeroen Windmeijer?

Het Evacomplex. telt 432 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Het Evacomplex.?

Jeroen Windmeijer is de hoofdauteur van het boek Het Evacomplex.

In welke categorie valt het boek Het Evacomplex. van Jeroen Windmeijer?

Het Evacomplex. is ingedeeld in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Religie, Spiritualiteit & Filosofie Geschiedenis Speculatieve romans Spirituele romans Religie Detectives Politiethrillers Oude religies & Mythologieen Overige religies Romeinen Romeinse religie & Mythologie Literaire thrillers Oude beschavingen Boeken.