Het Caravaggio-vonnis. van Marco de Franchi

Ben je geïnteresseerd in boeken van Marco de Franchi in de categorie Kunst & Fotografie Thrillers & Spanning Kunstonderwerpen Kunstvormen Detectives Politiethrillers Psychologische thrillers Kunstenaars Schilderkunst Hard-boiled & Noir Vrouwelijke detectives Beeldende kunst Literaire thrillers Vrouwenthrillers Boeken en in de Nederlands taal? Dan is Het Caravaggio-vonnis. van Marco de Franchi misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Het Caravaggio-vonnis is een onvergetelijke thriller die je meeneemt naar het hart van een mysterieuze moordzaak. Commissaris Valentina Medici staat voor een bijzondere uitdaging als ze de opdracht krijgt om de meedogenloze moordenaar met een morbide obsessie op te sporen. Ze ontdekt al snel een diepgaand verband tussen de moorden en de schilderijen van de beroemde Italiaanse kunstenaar Caravaggio. Valentina reist naar de meest exotische plaatsen om achter het mysterie te komen, maar ze ontdekt ook dat er meer achter de moorden zit dan er op het eerste gezicht lijkt. Onderweg krijgt ze hulp van een mysterieuze vrouw, die Valentina helpt het mysterie te ontrafelen. Het Caravaggio-vonnis is een spannende, meeslepende thriller die elke pagina meer spanning en actie brengt. De lezer wordt meegenomen naar een wereld vol gevaar, intriges en geheimen. Met zijn onthullende plot, fascinerende personages en meeslepende verhaal is Het Caravaggio-vonnis de perfecte thriller voor fans van Dan Brown.

Lees snel verder om meer te weten te komen over Het Caravaggio-vonnis.

4.5/5

Specificaties van het boek Het Caravaggio-vonnis.

HoofdauteurMarco de Franchi
BindwijzeE-book
TaalNederlands
  1. Het Caravaggio-vonnis.
Oorspronkelijke releasedatum29 september 2022
Aantal pagina’s561 pagina’s
CategorieKunst & Fotografie Thrillers & Spanning Kunstonderwerpen Kunstvormen Detectives Politiethrillers Psychologische thrillers Kunstenaars Schilderkunst Hard-boiled & Noir Vrouwelijke detectives Beeldende kunst Literaire thrillers Vrouwenthrillers Boeken

Veelgestelde vragen over Het Caravaggio-vonnis. van Marco de Franchi

In welke taal is het boek Het Caravaggio-vonnis. geschreven?

Het boek Het Caravaggio-vonnis. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek Het Caravaggio-vonnis. te koop?

Het boek Het Caravaggio-vonnis. is verkrijgbaar als E-book.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Het Caravaggio-vonnis. van Marco de Franchi?

De oorspronkelijke releasedatum van Het Caravaggio-vonnis. was 29 september 2022.

Hoeveel pagina’s telt het boek Het Caravaggio-vonnis. van Marco de Franchi?

Het Caravaggio-vonnis. telt 561 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Het Caravaggio-vonnis.?

Marco de Franchi is de hoofdauteur van het boek Het Caravaggio-vonnis.

In welke categorie valt het boek Het Caravaggio-vonnis. van Marco de Franchi?

Het Caravaggio-vonnis. is ingedeeld in de categorie Kunst & Fotografie Thrillers & Spanning Kunstonderwerpen Kunstvormen Detectives Politiethrillers Psychologische thrillers Kunstenaars Schilderkunst Hard-boiled & Noir Vrouwelijke detectives Beeldende kunst Literaire thrillers Vrouwenthrillers Boeken.