Geloof mij nooit. van Loes den Hollander

Ben je geïnteresseerd in boeken van Loes den Hollander in de categorie Thrillers & Spanning Literaire thrillers Boeken en in de Nederlands taal? Dan is Geloof mij nooit. van Loes den Hollander misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Geloof mij nooit, de nieuwe intrigerende thriller van Loes den Hollander, vertelt het verhaal van Jochem en Pattie. Ooit hielden ze van elkaar, maar het kwam niet meer goed tussen hen. Hun vechtscheiding kent alleen maar verliezers. Pattie zet alles in het werk om haar ex-man bij hun dochtertje Kiki weg te houden. Jochems broer Ted, een psycholoog die schijnbaar gelukkig is getrouwd met Fifi, dient hem van advies. Maar niets is wat het lijkt in de familie Tersteege. Dan gebeurt er iets fataals wat niemand van de familie had verwacht. In Geloof mij nooit duik je een wereld vol onzekerheid en dubbelzinnigheid in. De spanning stijgt naar een climax die je niet ziet aankomen. De personages staan centraal in een verhaal vol verrassingen. Loes den Hollander schrijft in haar thriller een boeiende vertelling die je blijft boeien. Iedereen die van thrillers houdt, zal genieten van dit meeslepende verhaal.

Lees snel verder om meer te weten te komen over Geloof mij nooit.

4.5/5

Specificaties van het boek Geloof mij nooit.

HoofdauteurLoes den Hollander
BindwijzePaperback
TaalNederlands
  1. thrillers en spanning
  2. Geloof mij nooit.
Oorspronkelijke releasedatum16 mei 2023
Aantal pagina’s300 pagina’s
CategorieThrillers & Spanning Literaire thrillers Boeken

Veelgestelde vragen over Geloof mij nooit. van Loes den Hollander

In welke taal is het boek Geloof mij nooit. geschreven?

Het boek Geloof mij nooit. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek Geloof mij nooit. te koop?

Het boek Geloof mij nooit. is verkrijgbaar als Paperback.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Geloof mij nooit. van Loes den Hollander?

De oorspronkelijke releasedatum van Geloof mij nooit. was 16 mei 2023.

Hoeveel pagina’s telt het boek Geloof mij nooit. van Loes den Hollander?

Geloof mij nooit. telt 300 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Geloof mij nooit.?

Loes den Hollander is de hoofdauteur van het boek Geloof mij nooit.

In welke categorie valt het boek Geloof mij nooit. van Loes den Hollander?

Geloof mij nooit. is ingedeeld in de categorie Thrillers & Spanning Literaire thrillers Boeken.