Fairy Tale. van Stephen King

Ben je geïnteresseerd in boeken van Stephen King in de categorie Fantasy & Sciencefiction Thrillers & Spanning Fantasy Epic fantasy Contemporary fantasy Boeken en in de Engels taal? Dan is Fairy Tale. van Stephen King misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

"Fairy Tale" van legendarische verhalenverteller Stephen King is een betoverende roman over een zeventienjarige jongen die de sleutels erft naar een parallelle wereld waar goed en kwaad tegenover elkaar staan. Charlie Reade lijkt op het eerste gezicht een gewone jongere, geweldig in baseball en football, met een redelijk goede schoolprestatie. Maar hij draagt een zware last met zich mee. Zijn moeder werd tien jaar geleden gedood bij een hit-and-run-ongeval en het verdriet dreef zijn vader naar de drank. Charlie leerde hoe hij voor zichzelf en zijn vader kon zorgen. Toen Charlie zeventien was, ontmoette hij een hond die Radar heette en haar ouder wordende baasje, Howard Bowditch, een eenzame man in een grote huis op de top van een heuvel, met een afgesloten schuur in de achtertuin. Soms kwamen er vreemde geluiden uit. Charlie begon klusjes voor meneer Bowditch te doen en verloor zijn hart aan Radar. Toen Bowditch stierf, liet hij Charlie een cassettetape achter met een verhaal dat niemand zou geloven. Wat Bowditch wist, en al die tijd geheim had gehouden. De wereld waar Charlie de sleutel naar heeft, is een plaats waar magie en mysterie samenvloeien. Een plek waar mysterieuze wezens, magische krachten en legendarische verhalen samenkomen. Hij moet een manier vinden om dit wereldje te begrijpen en de krachten die erin schuilen te beheersen. Dit is een avontuur dat Charlie nooit had kunnen vermoeden, maar dat hem een liefde voor magie en fantasie kan leren die hij nooit had verwacht.

Lees snel verder om meer te weten te komen over Fairy Tale.

4.5/5

Specificaties van het boek Fairy Tale.

HoofdauteurStephen King
BindwijzeHardcover
TaalEngels
  1. boekenlijst
  2. Fairy Tale.
Oorspronkelijke releasedatum06 september 2022
Aantal pagina’s608 pagina’s
CategorieFantasy & Sciencefiction Thrillers & Spanning Fantasy Epic fantasy Contemporary fantasy Boeken

Veelgestelde vragen over Fairy Tale. van Stephen King

In welke taal is het boek Fairy Tale. geschreven?

Het boek Fairy Tale. is geschreven in het Engels.

In welke bindwijze is het boek Fairy Tale. te koop?

Het boek Fairy Tale. is verkrijgbaar als Hardcover.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Fairy Tale. van Stephen King?

De oorspronkelijke releasedatum van Fairy Tale. was 06 september 2022.

Hoeveel pagina’s telt het boek Fairy Tale. van Stephen King?

Fairy Tale. telt 608 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Fairy Tale.?

Stephen King is de hoofdauteur van het boek Fairy Tale.

In welke categorie valt het boek Fairy Tale. van Stephen King?

Fairy Tale. is ingedeeld in de categorie Fantasy & Sciencefiction Thrillers & Spanning Fantasy Epic fantasy Contemporary fantasy Boeken.