Erken mij. van Esther Verhoef

Ben je geïnteresseerd in boeken van Esther Verhoef in de categorie Thrillers & Spanning Literaire thrillers Boeken en in de Nederlands taal? Dan is Erken mij. van Esther Verhoef misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Erken mij van Esther Verhoef is een verhaal dat gaat over een jonge vrouw, Daphne Hoveling, die lijdt aan een burn-out en hiervoor een halfjaar in therapie is geweest bij de veertien jaar oudere psycholoog Etienne Segers. Als de therapie ten einde loopt, nodigt Etienne zijn cliënte uit voor een romantisch weekend in Parijs, de stad waar hij is geboren. Het verhaal begint met een dubieuze idylle, die al op de eerste avond ruw verstoord wordt. Daphne heeft te maken met gevoelens van verwarring, angst en schuldgevoel. Erken mij is een aangrijpend verhaal over het zoeken naar identiteit en zelfvertrouwen in een wereld waar alles in twijfel kan worden getrokken. Het verhaal is een aanrader voor lezers die op zoek zijn naar een diepgaande ervaring, die meer inzicht krijgen in de psychologie van een persoon, en die verhalen over ontdekking en verandering willen lezen.

Lees snel verder om meer te weten te komen over Erken mij.

4.5/5

Specificaties van het boek Erken mij.

HoofdauteurEsther Verhoef
BindwijzeDigitaal luisterboek
TaalNederlands
  1. thrillers en spanning
  2. Erken mij.
Oorspronkelijke releasedatum02 april 2019
Aantal pagina’s pagina’s
CategorieThrillers & Spanning Literaire thrillers Boeken

Veelgestelde vragen over Erken mij. van Esther Verhoef

In welke taal is het boek Erken mij. geschreven?

Het boek Erken mij. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek Erken mij. te koop?

Het boek Erken mij. is verkrijgbaar als Digitaal luisterboek.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Erken mij. van Esther Verhoef?

De oorspronkelijke releasedatum van Erken mij. was 02 april 2019.

Hoeveel pagina’s telt het boek Erken mij. van Esther Verhoef?

Erken mij. telt pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Erken mij.?

Esther Verhoef is de hoofdauteur van het boek Erken mij.

In welke categorie valt het boek Erken mij. van Esther Verhoef?

Erken mij. is ingedeeld in de categorie Thrillers & Spanning Literaire thrillers Boeken.