De waarheid. van Colleen Hoover

Ben je geïnteresseerd in boeken van Colleen Hoover in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Feelgoodromans Romance Psychologische thrillers Spanning Romantische thrillers Vrouwenthrillers Boeken en in de Nederlands taal? Dan is De waarheid. van Colleen Hoover misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

De waarheid' is een meeslepende thriller van Colleen Hoover die een verborgen verhaal onthult. Lowen, een jonge schrijfster die moeite heeft om rond te komen, krijgt de kans van haar leven om de populaire boekenreeks van Verity Crawford af te maken. Wanneer Lowen door Verity's aantekeningen bladert, ontdekt ze een autobiografie die verborgen had moeten blijven. Hoelang kan Lowen de waarheid voor zich houden? Terwijl Lowen Verity's verhalen tot leven brengt, ontdekt ze een onverwachte waarheid die een onmogelijke situatie creëert. Lowen is gevangen tussen haar verplichting Verity's boeken af te maken en haar gevoelens voor Verity's man Jeremy. Wat zal er gebeuren als de waarheid onthuld wordt? 'De waarheid' is een duistere, spannende en verslavende thriller die je tot het einde in de ban houdt. Koop 'De waarheid' en ontdek het verborgen verhaal.

Lees snel verder om meer te weten te komen over De waarheid.

4.5/5

Specificaties van het boek De waarheid.

HoofdauteurColleen Hoover
BindwijzeE-book
TaalNederlands
  1. literatuur en romans
  2. De waarheid.
Oorspronkelijke releasedatum25 februari 2020
Aantal pagina’s244 pagina’s
CategorieLiteratuur & Romans Thrillers & Spanning Feelgoodromans Romance Psychologische thrillers Spanning Romantische thrillers Vrouwenthrillers Boeken

Veelgestelde vragen over De waarheid. van Colleen Hoover

In welke taal is het boek De waarheid. geschreven?

Het boek De waarheid. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek De waarheid. te koop?

Het boek De waarheid. is verkrijgbaar als E-book.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van De waarheid. van Colleen Hoover?

De oorspronkelijke releasedatum van De waarheid. was 25 februari 2020.

Hoeveel pagina’s telt het boek De waarheid. van Colleen Hoover?

De waarheid. telt 244 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek De waarheid.?

Colleen Hoover is de hoofdauteur van het boek De waarheid.

In welke categorie valt het boek De waarheid. van Colleen Hoover?

De waarheid. is ingedeeld in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Feelgoodromans Romance Psychologische thrillers Spanning Romantische thrillers Vrouwenthrillers Boeken.