De partizaan. van Patrick Worrall

Ben je geïnteresseerd in boeken van Patrick Worrall in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Vrije tijd & Hobby Geschiedenis Historische romans Spionagethrillers Quizzen & Spelletjes Oorlogen Schaken & Bordspellen Boeken en in de Nederlands taal? Dan is De partizaan. van Patrick Worrall misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

De Partizaan van Patrick Worrall is een avontuurlijke en opwindende schaakthriller die het verhaal vertelt van twee jonge schaakgenieën Yulia en Michael. Ze ontmoeten elkaar op een schaaktoernooi in Londen, maar wat ze niet weten is dat ze hier deel gaan nemen aan het dodelijkste potje schaken ooit. Hun avontuur brengt hen door Cambridge, Moskou en het oostfront van de Tweede Wereldoorlog. Het verhaal wordt gevolgd door Greta, een verzetsstrijder die op zoek is naar enkele van de gevaarlijkste mannen ter wereld. Haar opdrachtgever is Vasili, de grootste spion van de Sovjet-Unie. Het verhaal gaat van spanning tot spanning met een onvermijdelijke afloop: een catastrofale wereldoorlog. De Partizaan van Patrick Worrall is een adembenemende reis door het verleden, heden en de toekomst. Het is een verhaal vol actie, avontuur en spanning dat je meeneemt van Cambridge tot Moskou.

Lees snel verder om meer te weten te komen over De partizaan.

4.5/5

Specificaties van het boek De partizaan.

HoofdauteurPatrick Worrall
BindwijzeE-book
TaalNederlands
  1. literatuur en romans
  2. De partizaan.
Oorspronkelijke releasedatum25 oktober 2022
Aantal pagina’s375 pagina’s
CategorieLiteratuur & Romans Thrillers & Spanning Vrije tijd & Hobby Geschiedenis Historische romans Spionagethrillers Quizzen & Spelletjes Oorlogen Schaken & Bordspellen Boeken

Veelgestelde vragen over De partizaan. van Patrick Worrall

In welke taal is het boek De partizaan. geschreven?

Het boek De partizaan. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek De partizaan. te koop?

Het boek De partizaan. is verkrijgbaar als E-book.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van De partizaan. van Patrick Worrall?

De oorspronkelijke releasedatum van De partizaan. was 25 oktober 2022.

Hoeveel pagina’s telt het boek De partizaan. van Patrick Worrall?

De partizaan. telt 375 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek De partizaan.?

Patrick Worrall is de hoofdauteur van het boek De partizaan.

In welke categorie valt het boek De partizaan. van Patrick Worrall?

De partizaan. is ingedeeld in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Vrije tijd & Hobby Geschiedenis Historische romans Spionagethrillers Quizzen & Spelletjes Oorlogen Schaken & Bordspellen Boeken.