De kraamhulp. van Esther Verhoef

Ben je geïnteresseerd in boeken van Esther Verhoef in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Literaire romans Detectives Psychologische thrillers Vrouwelijke detectives Literaire thrillers Vrouwenthrillers Boeken en in de Nederlands taal? Dan is De kraamhulp. van Esther Verhoef misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

De kraamhulp is een spannende thriller geschreven door Esther Verhoef. Het verhaal gaat over drie jonge vrouwen die in het kraambed zitten. In deze beklemmende en ontroerende pageturner ervaart de lezer de kwetsbaarheid, wilskracht en moordlust die deze drie dames meemaken. Het verhaal begint op een kille, donkere winteravond als de jonge vrouwen hun weg zoeken in een wereld vol angst, gevaar en spanning. Er ontstaat een intense band tussen de dames waardoor ze steeds sterker worden. Ze veranderen van kwetsbare slachtoffers in dappere heldinnen en moeten vechten tegen de harde realiteit. Ondertussen worden er mysterieuze verhalen over een moordenaar afgewisseld met verhalen over hoop en liefde. De kraamhulp laat de lezer deze intense reis meemaken en laat ze de innerlijke strijd en de transformatie van de drie vrouwen ervaren.

Lees snel verder om meer te weten te komen over De kraamhulp.

4.5/5

Specificaties van het boek De kraamhulp.

HoofdauteurEsther Verhoef
BindwijzePaperback
TaalNederlands
  1. literatuur en romans
  2. De kraamhulp.
Oorspronkelijke releasedatum20 februari 2014
Aantal pagina’s328 pagina’s
CategorieLiteratuur & Romans Thrillers & Spanning Literaire romans Detectives Psychologische thrillers Vrouwelijke detectives Literaire thrillers Vrouwenthrillers Boeken

Veelgestelde vragen over De kraamhulp. van Esther Verhoef

In welke taal is het boek De kraamhulp. geschreven?

Het boek De kraamhulp. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek De kraamhulp. te koop?

Het boek De kraamhulp. is verkrijgbaar als Paperback.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van De kraamhulp. van Esther Verhoef?

De oorspronkelijke releasedatum van De kraamhulp. was 20 februari 2014.

Hoeveel pagina’s telt het boek De kraamhulp. van Esther Verhoef?

De kraamhulp. telt 328 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek De kraamhulp.?

Esther Verhoef is de hoofdauteur van het boek De kraamhulp.

In welke categorie valt het boek De kraamhulp. van Esther Verhoef?

De kraamhulp. is ingedeeld in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Literaire romans Detectives Psychologische thrillers Vrouwelijke detectives Literaire thrillers Vrouwenthrillers Boeken.