De jongen in de sneeuw. van Samuel Björk

Ben je geïnteresseerd in boeken van Samuel Björk in de categorie Thrillers & Spanning Detectives Politiethrillers Psychologische thrillers Scandinavische thrillers Vrouwelijke detectives Vrouwenthrillers Boeken en in de Nederlands taal? Dan is De jongen in de sneeuw. van Samuel Björk misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

In De jongen in de sneeuw van Samuel Bjørk staan rechercheurs Holger Munch en Mia Krüger samen voor hun derde gespannen Munch & Krüger-thriller. De 21-jarige ballerina wordt bruut vermoord gevonden in een bergmeer. Dichtbij de plaats delict wordt een camera op een statief aangetroffen, precies gericht op het meer. Er is een nummer in de lens gekrast. Inspecteur Holger Munch is met verlof, maar keert toch terug om het onderzoek te leiden. Mia Krüger, die net uit een afkickkliniek is ontslagen, moet haar welverdiende vakantie uitstellen om Munch te helpen. Als de twee rechercheurs ook nog een van corruptie verdachte collega in de gaten moeten houden, komt alles in een levensgevaarlijke stroomversnelling. De jongen in de sneeuw is het spannende derde deel in de Munch & Krüger-thriller van Samuel Bjørk. Met een intense plot vol mysterieuze gebeurtenissen, tegenstrijdige verhalen en kronkelende onderzoeken, is De jongen in de sneeuw een vermakelijk vervolg op de eerdere boeken in de serie. Naast de spanning en de verwikkelingen biedt het boek ook een interessante kijk op de onderlinge band tussen Holger Munch en Mia Krüger, die steeds meer vertrouwen krijgen in elkaar. De jongen in de sneeuw is een geweldig boek met een verrassend einde dat je niet gemist mag worden!

Lees snel verder om meer te weten te komen over De jongen in de sneeuw.

4.5/5

Specificaties van het boek De jongen in de sneeuw.

HoofdauteurSamuel Björk
BindwijzeE-book
TaalNederlands
  1. thrillers en spanning
  2. De jongen in de sneeuw.
Oorspronkelijke releasedatum10 oktober 2018
Aantal pagina’s352 pagina’s
CategorieThrillers & Spanning Detectives Politiethrillers Psychologische thrillers Scandinavische thrillers Vrouwelijke detectives Vrouwenthrillers Boeken

Veelgestelde vragen over De jongen in de sneeuw. van Samuel Björk

In welke taal is het boek De jongen in de sneeuw. geschreven?

Het boek De jongen in de sneeuw. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek De jongen in de sneeuw. te koop?

Het boek De jongen in de sneeuw. is verkrijgbaar als E-book.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van De jongen in de sneeuw. van Samuel Björk?

De oorspronkelijke releasedatum van De jongen in de sneeuw. was 10 oktober 2018.

Hoeveel pagina’s telt het boek De jongen in de sneeuw. van Samuel Björk?

De jongen in de sneeuw. telt 352 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek De jongen in de sneeuw.?

Samuel Björk is de hoofdauteur van het boek De jongen in de sneeuw.

In welke categorie valt het boek De jongen in de sneeuw. van Samuel Björk?

De jongen in de sneeuw. is ingedeeld in de categorie Thrillers & Spanning Detectives Politiethrillers Psychologische thrillers Scandinavische thrillers Vrouwelijke detectives Vrouwenthrillers Boeken.