D.I. Callanach 2 Perfecte prooi. van Helen Fields

Ben je geïnteresseerd in boeken van Helen Fields in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Feelgoodromans Detectives Politiethrillers Psychologische thrillers Hard-boiled & Noir Vrouwelijke detectives Literaire thrillers Vrouwenthrillers Boeken en in de Nederlands taal? Dan is D.I. Callanach 2 Perfecte prooi. van Helen Fields misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

In Perfecte prooi van Helen Fields, deel 2 van de D.I. Callanach-serie, staat D.I. Ava Callanach voor een uitdaging die haar alle kanten uit stuurt. Ava moet een moordenaar opsporen die zijn slachtoffers uitkiest op basis van hun onschuld. De moordenaar heeft een specifieke, afschuwelijke agenda die Ava moet ontcijferen om hem te kunnen stoppen. In haar pogingen om de moordenaar te stoppen, moet Ava samenwerken met een gevangene die zelf ooit deel uitmaakte van een moordenaarsgroep. Terwijl zij deze samenwerking aangaat, moet Ava ook haar eigen geheimen voor zich houden om een persoonlijke tragedie te voorkomen. Terwijl zij wordt geconfronteerd met de meest gevaarlijke en meedogenloze moordenaar die ze ooit heeft ondervraagd, moet Ava voorzichtig zijn om te voorkomen dat ze in de val wordt gelokt. Perfecte prooi is een onderhoudende thriller vol actie, spanning en mysterie. Voor fans van M.J. Arlidge is dit boek een absolute aanrader. Lees hoe Ava haar eigen kracht en verstand gebruikt om een moordenaar te stoppen die zijn slachtoffers uitzoekt op basis van hun onschuld. Laat je meevoeren in deze verrassende en boeiende reis die je niet snel zal vergeten.

Lees snel verder om meer te weten te komen over D.I. Callanach 2 Perfecte prooi.

4.5/5

Specificaties van het boek D.I. Callanach 2 Perfecte prooi.

HoofdauteurHelen Fields
BindwijzeE-book
TaalNederlands
  1. literatuur en romans
  2. D.I. Callanach 2 Perfecte prooi.
Oorspronkelijke releasedatum26 juni 2020
Aantal pagina’s420 pagina’s
CategorieLiteratuur & Romans Thrillers & Spanning Feelgoodromans Detectives Politiethrillers Psychologische thrillers Hard-boiled & Noir Vrouwelijke detectives Literaire thrillers Vrouwenthrillers Boeken

Veelgestelde vragen over D.I. Callanach 2 Perfecte prooi. van Helen Fields

In welke taal is het boek D.I. Callanach 2 Perfecte prooi. geschreven?

Het boek D.I. Callanach 2 Perfecte prooi. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek D.I. Callanach 2 Perfecte prooi. te koop?

Het boek D.I. Callanach 2 Perfecte prooi. is verkrijgbaar als E-book.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van D.I. Callanach 2 Perfecte prooi. van Helen Fields?

De oorspronkelijke releasedatum van D.I. Callanach 2 Perfecte prooi. was 26 juni 2020.

Hoeveel pagina’s telt het boek D.I. Callanach 2 Perfecte prooi. van Helen Fields?

D.I. Callanach 2 Perfecte prooi. telt 420 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek D.I. Callanach 2 Perfecte prooi.?

Helen Fields is de hoofdauteur van het boek D.I. Callanach 2 Perfecte prooi.

In welke categorie valt het boek D.I. Callanach 2 Perfecte prooi. van Helen Fields?

D.I. Callanach 2 Perfecte prooi. is ingedeeld in de categorie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Feelgoodromans Detectives Politiethrillers Psychologische thrillers Hard-boiled & Noir Vrouwelijke detectives Literaire thrillers Vrouwenthrillers Boeken.