Close-up. van Esther Verhoef

Ben je geïnteresseerd in boeken van Esther Verhoef in de categorie Gezondheid & Lichaam Kunst & Fotografie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Psychologie Gezondheidsproblemen Fotografie Feelgoodromans Psychologische thrillers Depressie Naaktfotografie Literaire thrillers Boeken en in de Nederlands taal? Dan is Close-up. van Esther Verhoef misschien een boek waar je jezelf helemaal in kan verliezen.

Close-up is een psychologische thriller die de lezer meeneemt naar de wereld van Margot. Ze is drastische veranderingen aan het maken in haar leven en staat op het punt een mysterieuze kunstfotograaf te ontmoeten, genaamd Leon. Door de ontmoeting met Leon wordt Margot meegenomen naar een nieuwe dimensie, waarin ze haar eigen identiteit en mogelijkheden opnieuw moet ontdekken. Deze spannende thriller is geschreven door bestsellerauteur Esther Verhoef en is bekroond met de Zilveren Vingerafdruk 2007. Close-up is een intens verhaal dat de lezer meeneemt op een emotionele reis, waarin Margot haar innerlijke kracht moet ontdekken. Deze thriller is een must-read voor iedereen die houdt van een goed verhaal.

Lees snel verder om meer te weten te komen over Close-up.

4.5/5

Specificaties van het boek Close-up.

HoofdauteurEsther Verhoef
BindwijzeHardcover
TaalNederlands
  1. Close-up.
Oorspronkelijke releasedatum05 augustus 2015
Aantal pagina’s352 pagina’s
CategorieGezondheid & Lichaam Kunst & Fotografie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Psychologie Gezondheidsproblemen Fotografie Feelgoodromans Psychologische thrillers Depressie Naaktfotografie Literaire thrillers Boeken

Veelgestelde vragen over Close-up. van Esther Verhoef

In welke taal is het boek Close-up. geschreven?

Het boek Close-up. is geschreven in het Nederlands.

In welke bindwijze is het boek Close-up. te koop?

Het boek Close-up. is verkrijgbaar als Hardcover.

Wat is de oorspronkelijke releasedatum van Close-up. van Esther Verhoef?

De oorspronkelijke releasedatum van Close-up. was 05 augustus 2015.

Hoeveel pagina’s telt het boek Close-up. van Esther Verhoef?

Close-up. telt 352 pagina’s.

Wie is de hoofdauteur van het boek Close-up.?

Esther Verhoef is de hoofdauteur van het boek Close-up.

In welke categorie valt het boek Close-up. van Esther Verhoef?

Close-up. is ingedeeld in de categorie Gezondheid & Lichaam Kunst & Fotografie Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Psychologie Gezondheidsproblemen Fotografie Feelgoodromans Psychologische thrillers Depressie Naaktfotografie Literaire thrillers Boeken.